Januar Detox

The January Detox

"Dine hænder og fødder tager aldrig en dag fri, så pas på dem."

Tammy Taylor


Nu hvor julen og dens festligheder officielt er forbi for endnu et år, nulstiller vi vores nytårsforsæt om at elske os selv lidt mere i år. Det er et nytår og et nyt dig, og vi synes , det er på tide at give dine negle lidt kærlig pleje. Efter alt ferieglitteret trænger dine negle til en pause. Det er tid til at sige farvel til de gamle, og hej til friske sunde negle.

For at hjælpe dig godt i gang med det nye år har vi lanceret vores smukke nye behandlingsserie med duftende roser. Udforsk formler beriget med acai-ekstrakt, argan og søde mandelolier, antarktiske sorte alger, keratinpeptider og mange flere nærende ingredienser!

ACAI NEGL ELIXIR

Rose-duftende 5 i 1 intensiv neglebehandling

Denne intensive 5 i 1 neglebehandling, inklusive naturlige ingredienser af højeste kvalitet, herunder acai og sød violekstrakt , pistacieharpiks , keratinpeptider , argan og søde mandelolier , styrker, fugter, beskytter og vokser negle, mens de holder dem glatte og skinnende denne måned. Ren nøgen farvetone skjuler neglefejl for en perfekt velplejet manicure. Den er sød og enkel, og vi elsker den.

Hvad skal man gøre?

Påfør 2 lag hver anden dag som en behandling eller brug som en nærende base coat under din yndlings neglebærlak


THE CURE NELE HÆRDER

Rose-duftende neglehærdende behandling

Med planteekstrakter og beriget med vitamin A og E , The Cure er den ultimative neglehærder, der fremmer styrke og hydrering. Helligdagene kan efterlade vores negle svage og skøre. Med en antarktisk sortalgeekstrakt , rig på proteiner og mineralske salte, denne polering vil nære og genmineralisere negle, mens de stimulerer væksten igennem keratin aktivering .

Hvad skal man gøre?

Påfør 2 lag hver anden dag som en behandling eller brug som en nærende base coat under din yndlings neglebærlak


LILLE SKAT NÆRENDE NÆRINGSLAGSOLIE

Hvis dine neglebånd er i god stand, så vil dine negle normalt også være det. Revitaliser dine negle og neglebånd med naturens mirakuløse skatte. Den søde mandelolie genopbygger øjeblikkeligt neglene med vitamin E og F for at fugte, nære og berolige tørre ru neglebånd. Den beskytter din negleplade ved at rekonstituere en lipidfilm for at forbedre negleglans, glathed og fleksibilitet. For at toppe det hele er den delikat duft med citronessens for at få dig til at føle dig ekstra speciel.

STYRK OG INDÅND OXYGENERET BASEKLADE OG NEGLESTÆRKER

  • 2 i 1 base coat og negleforstærker: Formuleret med Hexanal (patenteret formaldehydfri neglehærder)
  • Den perfekte base for en sund manicure, der klæber meget til neglen og forlænger manicure.
  • Ren nuance for at skjule ufuldkommenheder på neglene (perfekt til at bære alene for et super naturligt look) og forbedrer også den valgte farve, der er påført ovenpå.
  • Oxygeneret formel
  • Salon Secret: påfør 1 tyndt lag på rene og tørre negle, før du påfører din L'Oxygéné-farve efter eget valg.

Godt nytår alle sammen, ønsker jer en god start på det nye år. Indtil næste gang...