Nailberry NYE Style Guide

The Nailberry NYE Style Guide

Fra vintage-glamour og subtile, smarte stilarter til overdådige toner og fuldstændig shimmer, er der intet bedre tilbehør til dit nytårsaften-look end at afsløre den perfekte festmanicure. Det er tid til at byde det nye år velkommen i slående stil med vores udsøgte begivenhedsredigering.

Stjernestøv
Sæt dit glas bobler sammen med den fine iriserende af vores semi-gennemsigtige metalliske Star Dust - sublimt, uanset om det bæres alene eller i lag over din yndlingslak.Ring A Posie

Simpelthen spektakulært, den lyse, dristige og sofistikerede nuance af vores metalliske rosaguld, Ring A Posie, forvandler øjeblikkeligt spidser og tæer til dit fineste festlook.

Noirberry

Noirberry, der svarer til din lille sorte kjole, er et must-have i din "garderobe" og perfekt til fejring af nytårsaften. Det er glamourøst og edgy på samme tid..

Rouge

Vores neglefarve, der svarer til den lille sorte kjole, de dristige, lune og højglansende nuancer af Rouge tilføjer et øjeblikkeligt glamour til din feststil.

Mystik rød

Infunderet med tusindvis af fint malede, iriserende partikler, gør den lysreflekterende, højglansende finish af vores mystiske glitrende bordeaux den til et simpelthen uimodståeligt valg til nytårsaften.