Nytårs søm SOS

New Year nail SOS

Indpakning i hyggelige lag hver sprød, kølig morgen; lange dage og sene nætter fyldt med sjov og måske lidt overforkælelse – højtiden bringer bestemt meget magi og undren med sig. Men temmelig ubelejligt kan denne kombination af overflod, overskud og en tør vinterkulde efterlade ikke kun vores hud og hår, men også vores negle.

Når nytår kræver lidt R&R for at overvinde disse effekter, er et par enkle rutinemæssige tilføjelser alt, hvad vi behøver for at hjælpe med at genoprette neglene til deres sædvanlige sublime tilstand...

(Bare rolig, vi kræver ikke, at du tager en pause fra farverne. Takket være vores patenterede åndbare L'Oxygéné-formel kan du stadig nyde levende, glade farver og din sundeste manicure nogensinde dag ud, dag ind.)

Reparation, redning, restaurering | Din nytårs negleplejerutine

En frisk start

Læg en fnugfri vatrondell i blød med neglelakfjerner og fej over neglene for at fjerne lak, olier og urenheder. Sørg for aldrig at prøve at pille lak af, da dette kan beskadige det øverste lag af negle. For dem af jer, der prøver at fjerne gellak, anbefaler vi at vende tilbage til salonen og bede din manicurist om at suge den af.

Når neglene er tørre, skal du række ud efter en naturlig neglefil af god kvalitet med et fint korn (som vores dobbeltsidede professionelle neglebærfil ) og forsigtigt file neglene i én retning, indtil de når den ønskede form og længde. På samme måde som at trimme dit hår, vil det at holde neglene glatte og i en moderat længde hjælpe dem med at vokse sig stærke, plus valget af en finkornet naturlig neglefil vil sikre, at der ikke er nogen risiko for beskadigelse eller spaltning af dine negle, mens du file.

Reparer og forstærk

Når neglene er tørre, påfør et lag Acai Nail Elixir , vores overlegne neglebesparende formel til reparation og regenerering af tørre eller beskadigede negle.

Denne bemærkelsesværdige og selvfølgelig åndbare 5-i-1 base coat og neglebehandling er forstærket med antioxidanter Acai Berry, Violet Extracts og Vitamin E, stimulerende aminosyrer plus dybt nærende argan- og baobabolier. Resultaterne er hurtige... og beviste. Neglebrud reduceres, og ufuldkommenheder skjules, mens kondition, vækst og styrke alle forstærkes.

Hvis neglene trænger til en intens behandling, skal du blot påføre et andet tyndt lag Acai Nail Elixir (når det første lag er tørret). Tre dage senere, glid på et andet lag behandling. Når en hel uge er gået, skal du starte forfra med et nyt behandlingsforløb, indtil neglene er genoprettet til fuld sundhed... dette kan tage en måned, men tro os, det er besværet værd.

Farv dine negle sunde

Uanset om det er en delikat glans eller en subtil nøgen tone, efterlader alle vores neglebehandlinger dine negle klare, friske og sunde - hvilket betyder, at du kan være sikker på, at negle stadig ser sublime ud, selv uden farve.

Hvis du dog helst ikke vil lade neglene være farvefri, så brug blot din valgte neglebehandling som base coat. Heldigvis, når det kommer til Nailberry-farve, kan du slappe af i viden om, at dine negle er i sikre hænder med vores prisvindende åndbare og toksinfri formel.

Ræk blot efter din foretrukne polering og følg vores Perfect At-Home Manicure-guide for at opnå den fineste finish i professionel kvalitet.

Pas på dine neglebånd

Vi har nævnt det mange gange, selvom det altid er værd at minde om, hvor vigtigt neglebånd er for neglesundheden – rene, fugtede neglebånd spiller trods alt en afgørende rolle i at holde din negleseng klar og beskyttet mod snavs og bakterier.

Når din lak eller neglebehandling er helt tørret, læg en enkelt dråbeLittle Treasure Nourishing Cuticle Oil på neglebåndene og massér rundt i området og ind i neglene, så olien kan trænge naturligt ind.

Denne intenst styrkende olie er en yderst effektiv blanding af koncentreret sød mandelolie med vitamin A, E, B1, B2 og B6. Bruges dagligt (eller natligt, hvis det foretrækkes). Det rehydrerer og hjælper ikke kun med at reparere negle og neglebånd, men hjælper også med at beskytte dem mod den afskalning, tørhed eller revnedannelse, der er så almindelig på denne tid af året, samt er forbundet med overforbrug af akryl- eller gelnegle. Forsegl denne rige fugt ved at udglatte lidt håndfugtighedscreme eller balsam og lad den stå natten over.

Om morgenen, vask forsigtigt hænder og – hvis du ikke har påført en neglelak – tilsæt endnu et lag Acai Nail Elixir. Så igen samme aften, påfør endnu en dråbe neglebåndsolie. Fortsæt denne rutine i en uge, og du vil uden tvivl blive glad for resultaterne – sublimt bløde hænder og stærke, smukt konditionerede negle.