Dronning af hjerter | Perfekte lak til Valentinsdag

Queen of hearts | Perfect polishes for Valentine’s Day

Uanset om du er på vej til en aften i byen med venner eller en speciel person, så sørg for, at du er smukt stylet fra spids til tæer med denne redigering af vores mest elskede Valentinsdag-lak.

Fra klassiske røde og dristige, rugende toner til sukkersøde nuancer og subtilt edgy nuancer, vi har håndplukket vores fineste otte nuancer for at fuldende dit ønskede look.

1. Klar til en romantisk dagstur eller elegant eftermiddagste? Sæt din smukkeste dagkjole sammen med de friske, feminine – men dog helt sikkert seje – toner fra vores pudderpink, In Love .

2. På jagt efter noget mere grublende? Forbered dig på at betage din middagskammerat med de intense morbærrøde nuancer af No Regrets . Luksuriøs og provokerende, det er et enestående valg af valentinsdag.

3. Uforskammet useriøst og sjovt, men alligevel på ingen måde sygt sødt, de slående toner af vores popslik pink, Pink Tulip , er det perfekte akkompagnement til Valentine's Night drinks og dans.

4. Det ville ganske enkelt være efterladende af os ikke at nævne vores tidløse ildrøde, Rouge , på Valentinsdag. Sulten, stilfuld og flatterende for alle, dens livlige toner er en ren fornøjelse at se - den billed-perfekte partner til din lille sorte kjole.

5. Foretrækker du nøgen? Den subtile røg fra vores nøgen-pink, Romance , er et sofistikeret valg til en særlig middag. Hvad mere er, vil denne alsidige nuance fortsætte med at se sublim ud længe efter Valentinsdag.

6. Fejrer du en ekstra speciel begivenhed? Det glitrende guldglimmer i vores festklare rosaguld, Pink Sand , sikrer en spektakulær finish til din Valentinsdag-stil – perfekt sammen med et glas af dit yndlingsbrus!

7. Ikke bange for at bryde reglerne? Kanalér din oprørske side og ræk ud efter Noirberry . Rig, frygtløs og sensuel, denne smarte og forførende nuance sikrer, at du laver de allerbedste af date night-indtryk.

8. Subtil, men utvivlsomt chik, hvis en klassisk fransk manicure er mere din stil denne Valentinsdag, er der intet par mere perfekt end vores rene hvide Flocon og semi-gennemsigtige elegance .

Sørg for ikke at glemme at tilføje en base og top coat til din manicure denne Valentinsdag, for at få den glatteste, mest skinnende og mest holdbare finish.