Fundament og finesse | Vores guide til base og top coats

Foundation and Finesse | Our guide to base and top coats

Tanken har ganske vist strejfet alle vores hoveder på et eller andet tidspunkt: Er det virkelig tiden og kræfterne værd at påføre en base og top coat? Et ord: Ja.

Når tiden er af afgørende betydning, er det forståeligt nok fristende at tage en genvej. Men når du søger at opnå en langvarig, professionel standard og komplimenter-værdig manicure, er disse to grundlæggende skønhed virkelig dine hemmeligheder til succes. Og tro os, indsatsen er uden tvivl det værd. Her er hvorfor...

Et stærkt fundament

1. Ligesom en ansigtsprimer virker til din foundation, får en god base coat din manicure til at holde meget længere.

Som du ved, indeholder negle naturlige olier. Disse forhindrer igen polish i at klæbe særligt godt til dem. Takket være deres specialiserede formler binder vores base coats imidlertid glimrende, både til neglen forneden og den pigmenterede lak, du lægger ovenpå. Derudover bøjes basecoatings, når neglene bevæger sig, hvilket sikrer, at din lak gør det samme. Resultatet? Længere slidstærk polish, der ikke skår nær så hurtigt, som den ellers ville.

2. Base coat forhindrer polish pletter.

Så udsøgte som vores rige røde, blå, grønne og mørke farver i virkeligheden er, er vi ikke så vilde med en vedvarende gul nuance på vores negle bagefter – den uundgåelige misfarvning, der opstår, når kemikalierne i pigmenterne og lakkerne reagerer med neglepladerne. Vores base coat er dit bedste forsvar mod sådanne pletter, og giver et gennemsigtigt beskyttende lag mellem negle og lak... selv når du vælger at bære en mørk lak i en længere periode.

3. Base coats giver en glattere finish.

De fleste søm senge indeholder kamme. Vores base coats er formuleret med lette mineraler, som effektivt fylder disse kanter og sikrer den glatteste, mest jævne finish, når du lægger din polish ovenpå. Ren polsk perfektion!

4. Vores base coats er ægte multitasking vidundere.

Vores base coats er ikke kun 12-frie, åndbare, fugtgennemtrængelige, iltede og veganske venlige, men de giver også et imponerende slag, når det kommer til flere andre meget ønskværdige neglesundhedsfordele.

Fra de kraftfuldt styrkende og konditionsboostende egenskaber i voresStrengthen & Breathe Base Coat og de dokumenterede reparerende resultater fra The Cure Nail Hardener til de uovertrufne nærende, regenererende og styrkende egenskaber i vores 5-i-1 Acai Nail Elixir Base Coat , disse høje udførende base coats arbejder hårdt for også at forbedre neglesundheden. Fyldt med antioxidanter, aminosyrer og aktive stoffer såsom acaibær, violekstrakter, sorte alger og vitamin E, plus argan- og baobabolier repræsenterer de intet mindre end enestående værdi for din investering.


Finish og finesse

1. Top coats øger for alvor holdbarheden.

Fungerer som en gennemsigtig barriere, der beskytter mod skår, skrammer, ridser og afskalninger, og topcoats sikrer en betydelig længerevarende manicure. Nogle kunder kommenterer endda, at deres Nailberry-lak forbliver upåklagelig i to uger, før den begynder at blive træt – mest betryggende, når du har investeret betydelig tid og kræfter i at perfektionere din hjemmemanicure.

2. Top coats beskytter farven og tilføjer enestående glans.

Med deres klare højglans-finish forbedrer kun ét lag af vores topcoat over din polering uden tvivl dens livlighed, glans og skønhed. Læg dertil det faktum, at vi inkluderer UV-filtre i vores topcoats, og du kan forblive sikker på, at dine yndlingsnuancer vil vare ... og holde.

3. Farv dine negle sunde!

Ligesom vores base coats og polermidler er vores top coats også 12-frie, åndbare, fugtgennemtrængelige og iltede; for ikke at nævne også vegansk, cruelty-free og Halal certificeret. Altid hensyntagen til dine negles nuværende og fremtidige velbefindende, såvel som vores ansvar over for miljøet og forskellige samfundskulturer, forpligter vi os til at levere en sundere manicure uden at gå på kompromis ... livlighed, glans og holdbarhed til at konkurrere med enhver salonmanicure.

4. Der er en top coat til at opfylde alle dine behov.

Fra vores pladsbesparende Bare Essential 2-i-1 base og topcoat (perfekt til din ferie-skønhedstaske) og ultrablank Shine & Breathe Top Coat (forbered dig på at blænde!) til den hurtige, superpraktiske finish fra vores Fast Dry Gloss , vores kollektion af top coats opfylder alle dine behov.