Lær Sonia Hully at kende, Nailberry-stifter

Getting to know Sonia Hully, Nailberry Founder

Vi kender og elsker hendes fremragende kollektion af farverige, åndbare og åh-så skinnende lakker – for ikke at nævne de neglebesparende egenskaber ved hendes meget elskede behandlinger. Men hvad med kvinden bag disse smukke blandinger?

Vi har ryddet en 10-minutters plads i vores grundlægger Sonia Hullys tætpakkede tidsplan for at tale med hende om hendes påvirkninger, højdepunkter og hvordan Nailberry opstod...

Hvad kom før Nailberry? Hvor meget mod krævede det for at tage springet og ændre din karriere så fundamentalt?

Min karriere har introduceret mig til mange brancher. Efter flere år i økonomi etablerede jeg min egen virksomhed – herunder ejendomsudvikling og indretning. Alt viste sig at være vellykket, og jeg følte mig stolt over selvstændigt at tjene mine egne penge.

Den globale finanskrise ændrede verden, og jeg vidste, at jeg skulle ændre mig med den. Mine succeser havde givet beskedne besparelser, så jeg ledte efter huller på forskellige markeder, der ville give et afkast. Omkring 2010 opdagede jeg en mulighed i neglesalonbranchen – en mellemting af førsteklasses, men alligevel imødekommende og overkommelige saloner, der tilbød komfortabel, håbefuld indretning og et højt serviceniveau. Efter en god, lang eftertanke og lidt planlægning blev Nailberry etableret i januar 2012.

Jeg er i sagens natur en iværksætter, det har altid været en del af mig og min personlighed. Jeg elsker dens modvilje mod den 'gennemsnitlige' 9-til-5 og nyder muligheden for altid at lære og være kreativ. Derfor krævede det ikke nødvendigvis mod – mere viljen til at smøge ærmerne op og lægge timerne ind.

Hvad har dine Nailberry-højdepunkter været indtil videre? 

Jeg lancerede mine første polermidler i 2014. Fri for formaldehyd, toluen og dibutylphthalat samt alle animalske biprodukter var de et meget nyt koncept. Den berømte og højt respekterede britiske skønhedsblogger, Jane Cunningham, prøvede dem, elskede farverne og konceptet og ville være den første til at skrive om os. Jeg kan huske, at hun kommenterede, hvordan vi skulle være en seriøs kandidat og sagde " Jeg tror, ​​uden at vide det, det er det, vi har ventet på ". Det var så flatterende.

Et andet meget bemærkelsesværdigt øjeblik var, da den berømte (og indflydelsesrige) Le Bon Marché, Paris, blev min første forhandler. I Storbritannien henvendte Selfridges sig til mig (!) for at blive forhandler. Det er ikke stoppet der... for nylig har jeg stolt arbejdet sammen med John Lewis.

Hvad er de vigtigste udfordringer, du har skullet overvinde som virksomhedsejer?

Der er en reel misforståelse om iværksættere, og hvor meget tid vi har til at gøre, hvad vi vil. Tro mig, det er bestemt ikke tilfældet!

At eje din egen virksomhed er alt forbrugende. Timerne er lange og uafbrudte, især i de tidlige dage. Jeg slukker aldrig rigtigt og har sjældent rigtig fri, da arbejdet stadig kræver min opmærksomhed under familieferier. Men hvor udfordrende det end er, så er det det, du tilmelder dig; det er det jeg elsker at lave.

Måske er min største udfordring at give slip. På trods af at jeg har et talentfuldt hold omkring mig, er det altid det sværeste at give slip. Efter at have oprettet en virksomhed, bliver du så vant til at gøre alting selv. Jeg vil gerne give slip og sætte min lid til holdet, men det er en stor forhindring at overvinde.

I en stadig mere konkurrencepræget skønheds- og negleplejeindustri, hvad er det så, der fortsætter med at adskille Nailberry?

Det er ganske enkelt vores etik. Vi går aldrig nogensinde på kompromis med kvalitet og vores forpligtelse til at være grusomhedsfri, halal og veganer.

Er der sådan noget som en gennemsnitlig dag i dit liv?

Absolut ikke! Jeg har ingen rutine… men fordi jeg rejser så meget, prøver jeg at installere en rudimentær, der indebærer at jeg tager tid til træning.

I så fald, hvad ville være din perfekte dag?

Generelt en dag uden ansvar, hvilket næsten er umuligt :)! Jeg nyder enhver tid, jeg kan hvile, sove, tage noget frisk luft, se en film med min familie eller træne. Så sjælden, men så genoprettende.

Jeg er for nylig begyndt at danse Bollywood – det er utrolig sjovt og opløftende og tager virkelig tankerne væk fra arbejdet.

Hvad er din hemmelighed om familie, hvad er din hemmelighed ved at jonglere med at drive en virksomhed med en stor familie?

Jeg laver opgavelister hele tiden. Da jeg ikke sover specielt godt, hjælper de mig også med at slukke og hvile mig bedre.

Har du et mantra?

Ja. Gør ikke mod andre, hvad du ikke vil have, at andre skal gøre mod dig.

Hvad er din guilty pleasure?

Buddinger, helt klart. Jeg har mindst én om dagen!

Og endelig, hvad er dine tre bedste Nailberry-lakker eller -behandlinger?

Jeg har fire... Noirberry, Pop My Berry, Elegance og Glamazon.