Træk vejret let | Neglenes sundhedsmæssige fordele ved vores skelsættende blandinger

Breathe easy | The nail health advantages of our landmark blends

I har hørt det, I har set det, og de fleste af jer, der læser dette, vil have oplevet det... men hvor mange af jer stiller måske spørgsmålstegn ved vores påstand om 'farv dine negle sunde'? Efter mange års erfaring og uddannelse omkring, at neglelak er langt fra sund, lyder sådan en strapline bare for god til at være sand. Vær sikker på, at det virkelig ikke er det.

I vores artikel Purpose and Polish taler vi om, hvordan vores skelsættende lancering af en åndbar, iltet og fugtgennemtrængelig neglelakserie, L'Oxygéné, i 2015 drev Nailberry-lakker frem for konventionel neglefarve. Formler var nu sundere og inkluderende for alle, men uden at gå på kompromis med farve, kvalitet eller glans. Men hvordan opnås sådan en polering præcist? Her afslører vi teknologien bag vores blandinger og selvfølgelig deres vigtige fordele for dine negle.

Vores patenterede L'Oxygéné-formel bruger en avanceret oxygenteknologi til at skabe en ikke-okklusiv film over negle – en struktur, der ikke blokerer ilt- og fugtstrømmen på molekylært niveau. Denne permeable film er langt mere respektfuld over for neglenes naturlige fysiologi, og tillader neglene at opføre sig naturligt og vokse uden de begrænsninger, som konventionelle polermidler håndhæver. Faktisk viste tests, at L'Oxygéné er den mest åndbare negleformel på markedet - noget vi er særligt stolte af.

Men ligesom vores hår er negle i det væsentlige lavet af keratin, et beskyttende protein, der ikke behøver at trække vejret. Så hvorfor behovet for åndbare formler?

Åndbare lakker som helhed fremmer et langt bedre negleplejemiljø og -oplevelse. Argan- og baobabolierne i vores Acai Nail Elixir og den koncentrerede søde mandelolie i vores Little Treasure Nail og Cuticle Oil giver et fingerpeg om, at vores negle har brug for næring for at forblive sunde og ikke-skøre. Konventionelle lak kan udtørre negle, plus formlerne kan fange eller fjerne de naturlige olier på vores hud og negle. De værste syndere for dette er dog peel-off-lak og semi-permanente gelformler, som derefter kan svække neglene og efterlade dem tørre, skaller eller revner. Åndbar og fugtgennemtrængelig lak er anderledes, hvilket gør det muligt for olier at bevæge sig over neglene og holde dem hydrerede.

Som nævnt tidligere kom vores åndbare formel uden at gå på kompromis med farve og kvalitet. Vi ønsker at skabe ekstraordinære lakker og dermed drage fordel af de fineste råmaterialer på deres reneste niveauer og den allernyeste negleteknologi til rådighed for at opnå dette.

Resultatet? Disse åndbare, fugtgennemtrængelige formler har en uovertruffen evne til at holde tung farvepigmentbelastning, men de er langt fra tykke og klumper, de fejer i stedet rig, levende og blank farve let og jævnt over neglene. UV-filtre beskytter sådanne glade farver mod misfarvning og gulning, mens formlens ultralette natur minimerer risikoen for afslag, der ofte er forbundet med tykke lag polish.

Og endelig, men bestemt ikke mindre vigtigt, går vi over til den sociale påvirkning af vores L'Oxygéné-blanding. En vigtig overvejelse for vores grundlægger, Sonia, var at gøre Nailberry inkluderende for alle, og en afgørende fordel ved vores åndbare, fugtgennemtrængelige og grusomhedsfri formel er, at den blev tildelt Halal-certificering. De af jer, der ønsker det, kan udforske mere om vores Halal-certificering her .

Sammenfattende, uanset om det er den ubesværede påføring og høje glans, stribefri finish, du elsker allermest, eller den langtidsholdbare, neglesundhedsrespekterende finish, som vores prisvindende formler opnår på hver eneste bærer, er vi ret sikre på, at du er enig i, at åndbar, helt sikkert, er bedre... og det er virkelig muligt at farve dine negle sunde!