Individuel, inspireret og altid med stil | The Nailberry Art Lookbook

Individual, inspired & always in style | The Nailberry Art Lookbook

Sæson til sæson og uanset lejligheden, hvis du ønsker et skifte fra din sædvanlige neglestil, hvorfor så ikke prøve lidt DIY nail art? Fra det enkle til det mere legende, med et par frygtløse flair tilføjet for en god ordens skyld, er det tid til at bevæbne dig med vores prisvindende åndbare lakker, lidt tape og vores At-Home Nail Art-redigering.Folie & finesse


Den
perfekte festmanicure... parrer vores tidløse Rouge med Ring A Posie for at genskabe dette stilfulde, men slående look – et fantastisk valg til drinks, dans og endda lidt festlig sjov.


Moderne monokrom


Chic og legende i lige grad, en subtil bue af vores ultimative noir, Black Berry , over en base af ren hvid Flocon kan dresses op eller ned for at skabe et slående, men ubesværet elegant look på enhver bærer.


Bemærkelsesværdig nøgen


En stabil hånd vil tjene dig godt med dette Tartan twist på en klassisk Nailberry nøgen. Start med to lag Simplicity , og dekorer derefter en eller to negle med sweeps af Flocon , Black Berry og Rouge .On-Point pasteller


Frivol, sjov og garanteret at fremkalde en kaskade af komplimenter, genskab dette kontrasterende look ved at parre smukke pasteltoner som Lilac Fairy , In Love , White Mist og Love You Very Matcha med et sublimt fejring af vores varme rosa guld, Ring A Posie .


Udsøgt hverdag


Unægteligt chik, men med en fed og trendy kant, vi elsker, hvordan denne kontrasterende farveblok af Honesty og Flocon skaber et åh-så -bærbart, hverdagslook året rundt, der uden tvivl vil slå hoveder.

Rainbow Revelry


Med så mange livlige nuancer på tilbud, hvorfor begrænse dig til kun én? Bland dit look og nyd lidt kreativ sjov ved at vælge et utal af fantastiske nuancer til at pryde hver hånd. Her ser vi Peony Blush , Pink Berry , Bubble Gum og Lilac Fairy i aktion.


Fortune favoriserer de modige


Et edgy weekendlook i dagtimerne eller en seriøs stilindsprøjtning til kontoret, dette slående neglelook er modigt, modigt og ubetinget smukt – balancerer de intense, humørfyldte toner af Black Berry , Stone og Viva La Vegan med den bløde creme af mandel og subtil røg af romantik .Blåtonet skønhed


Skarp, livlig og helt sikkert sensationel, efterlader et varigt indtryk med dette ultraglamorøse neglelook. Du skal blot kontrastere vores elektriske Maliblue med vores rene strålende Flocon , og derefter tilføje et strejf af blændende med et par ædelsten.

Hver smukt lyse, højglans nuance her – og i vores komplette L'oxygéné- kollektion – er åndbar, fugtgennemtrængelig, vegansk og grusomhedsfri, hvilket sikrer dig en sundere manicure. Hvad mere er, beskyt deres levetid, slidstyrke og glans med en udglattende base coat og en ultra blank top coat .