Fantastisk festlig | Vores party polske favoritter

Fabulously Festive | Our party polish favourites

Med julen lige om hjørnet og en dagbog, der uden tvivl er fyldt med festlige middage, drinks og sammenkomster, er dette helt sikkert sæsonen for at slå glitter og glamour op med nogle dristigere, mere blændende neglelooks.

Fra rige juveltoner og glitrende metallics til dybe vinternuancer og statement-røde, præsenterer vi stolt vores redigering af de perfekte festlige polish-looks til at style din vej gennem denne mest livlige sæson. Hvad mere er, på trods af de regelmæssige farveskift, som sådanne sociale lejligheder kræver, kan du slappe af ved at vide, at dine negle er i trygge hænder takket være vores åndbare formler.

  1. Festlige lejligheder behøver ikke altid at kræve glitter... hvis du leder efter et mere sofistikeret stilakkompagnement på kolde dage og nætter, skal du ikke lede længere end Purple Rain – vores passionerede, intense og aldeles overdådige juveltone.


  2. En smuk balance mellem frækt og flot, Mystique Red blander rige bordeauxfarvede toner med fint malede iriserende partikler til en uimodståelig effekt - og giver lidt ekstra til dit færdige look.


  3. De dybe fløjlstoner i vores midnatsblå, Moonlight , er intet mindre end magiske. Bæret alene er denne limited edition et upåklageligt vintervalg; eller afslut med en glitrende fejning af Star Dust for at kanalisere din indre isdronning.


  4. En juleskik værd at holde? Den klassiske røde polering. Lidt dybere end din traditionelle crimson, men ikke mindre levende, vælg vores rige, sofistikerede Rouge denne juledag – et superlativt stilvalg til enhver hudtone.


  5. Sprød, moderne og sikker på at slå hoveder, vores strålende uigennemsigtige hvide Flocon sikrer en slående kant til dit festlook. For den ultimative 'snefnug'-finish skal du feje et lag Star Dust ovenpå, før du træder ud. Vinter vidunderlig!


  6. Grøn er lige så meget af en festlig klassiker som rød, selvom vi indrømmer fyrretræ nuancer kan være noget polariserende. Træd frem Glamazon , vores glitrende smaragd med et strejf af gul-blå... fed, fortryllende og fantastisk glamourøs, det er ingen overraskelse, at dette er en grundlæggerfavorit.


  7. Lyst til at trodse nogle få konventioner i denne sæson? Ræk ud efter majestætisk sort. Selvom det traditionelt forbindes med gotisk stil, leverer vores smarte, trendy og subtilt rebelske pure grey-noir, 50 Shades , en stemningsfuld stil på de mest udsøgte måder.


  8. Glans og shimmer er ikke begrænset til guld... denne sæson kan du gøre et statement med vores smeltede metal Silver Lining . Blødt, cremet og unægteligt køligt, det sikrer en poleret finish, der vil lyse op til enhver fest.


  9. Den dristige og uundskyldende på alle de rigtige måder, den rosa guldfarve, de lækre pink-lilla undertoner og det ultrafine glitter i Pink Sand tigger simpelthen om at ledsage dig til din næste fest. Forbered dig på komplimenter!


Til venner, til kære, til dig... vi har lige sat sidste hånd på vores kapselkollektion af festlige neglegavesæt. Fra ikoniske nuancer og skønhedsbestsellere til eftertragtede limited editions og glitrende sæsonbetonede toner, hver eksklusive julekollektion kommer smukt indpakket og byder på simpelthen uimodståelige besparelser. Udforsk dem her (og sørg for at have dine ønskelister klar!).