Style deres strømper

Style out their stockings

Fra hemmelige julemænd og juleværtindegaver til kiksalternativer og strømpefyld, vi har håndplukket syv af vores yndlings plejende neglegodbidder, årstidens nuancer og tidløse nuancer; garanteret at levere ærefrygt, undren og blændende stil til enhver heldig modtager (inklusive dig!).

  1. Underspillet og ubesværet chic, de rolige, trøstende toner af vores forførende grå-beige, Mindful Gre y , er hurtigt ved at blive vores foretrukne hverdagslak. Vi tror, ​​du vil være enig i, at denne sæsonbestemte limited edition utvivlsomt vil fortsætte med at fange hjerter længe efter, at festlighederne er slut.


  2. Hvis der er én rød lak, som enhver frygtløs hun burde eje, er det vores strålende lyse Pop My Berry . Livlig og glad, men stadig ubetinget stilfuld, denne orange-røde højglans leverer det ultimative humørboost, uanset om det bæres med hverdagsbrug, kontortøj eller en yndlingsfestkjole. Det er ikke overraskende, at det er vores grundlæggers favorit!


  3. Giver styrkende, nærende og betryggende beskyttende gaven en sundere manicure med vores 5-i-1 Acai Nail Elixir . Forstærket med vækstfremmende aminosyrer og antioxidantrige aktive stoffer, denne bedst sælgende base coat og behandling reparerer og forstærker negle kraftigt.


  4. Enhver neglegarderobe har brug for en nøgen, og de bløde, cremede og elegante toner i vores stilfulde beige, Simplicity , vil med garanti komplementere ethvert outfit og enhver lejlighed. Ganske enkelt, det er den indbegrebet can't-go-wrong nøgen, og når du først har stødt på den, vil du ikke forlade hjemmet uden den!


  5. På jagt efter en skygge, hun virkelig vil værdsætte? Ræk ud efter de røgfyldte blå-grå toner af Spiritual . Chic, men alligevel edgy og imponerende alsidig, den fungerer vidunderligt med både arbejdstøj og weekend-casuals og leverer en smuk balance mellem dybde og farve, der passer perfekt til efterår og vinter.


  6. Vores vitaminrige, intenst genoprettende Little Treasure Nourishing Cuticle Oil , som ofte overses, men alligevel en uvurderlig akkompagnement til enhver skønhedstaske , leverer tiltrængt hydrering, pleje og beskyttelse til neglebånd og negle. Det er vores ultimative vinternegle SOS!


  7. Ingen festsæson er komplet uden en lille glimt, og de dristige, smeltede metaltoner i vores varme rose, Ring A Posie , leverer den helt rigtige mængde glæde og voksen glamour. Et eksemplarisk valg til både middagsdate og dansegulv, det er det polske valg for en livsglad ven.


Hvis disse syv prestigefyldte produkter har efterladt dig længsel efter mere gaver og stilinspiration, så klik her for at udforske vores komplette udvalg af åndbare, veganervenlige lakker eller gennemse vores exceptionelle negleplejebehandlinger her .