Neglefarverne er i centrum i 2022

The nail colours taking centre stage in 2022
Socialt, kulturelt, personligt - der er ingen tvivl om farvens betydning i vores hverdag. Den har kraften til at berolige, opløfte, give energi og styrke, samtidig med at den danner en afgørende funktion i at udtrykke vores unikke personlighed og stil.

Når vi begynder dette nye år med intriger, håb og taknemmelighed, er det de neglelakker, som vi forudser vil få en fremtrædende plads blandt dine mest valgte og mest elskede nuancer i de kommende måneder. En mangfoldig redigering, der spænder over jordende neutrale og dynamiske lysstyrker, der afspejler vores fortsatte behov for ro og komfort sammen med nyfundne ambitioner om eventyr, glæde og levede godt liv. Hvilken af ​​dem bliver din nye favorit?

  1. Lethjertet, ubekymret og fuld af munterhed, vil kærligheden til lyserøde lakker forblive høj i år. Fra bløde, pudderagtige pasteller, såsom vores lys-som-luften Rose Blossom til mørkere vintage mellemrosaer som Kindness og vores fedeste, klareste neon-blush, Sacred Lotus , pink føles legende og frisindet, mens den stadig er betryggende velkendt.

  2. Friske, energigivende og fulde af optimisme, pasteller vil også fortsætte deres herredømme som eftertragtede nuancer, især om foråret og sommeren - især vores lette, varme koral, Peony Blush og herlig cremet grøn, Minty Fresh .

  3. Måske overraskende for nogle, vil lilla virkelig tage i centrum i år. Pantone udnævnte en 'periwinkle blue' til årets farve - en varm, kreativ og karakterfuld farve repræsenteret af vores Bluebell- lak med kraften til at opfriske dit humør og din stil på enhver dag. Dem, der foretrækker mere dæmpede og raffinerede lilla, vil elske vores beroligende, ulmende lavendelgrå, Peace .

  4. 2022 vil se flere af os end nogensinde blive grønne! Ved at omfavne vores genoplivede værdi for sundhed og velvære frem for materielle bestræbelser, giver de bløde, cremede og jordagtige toner af vores lyse kaki, Love You Very Matcha , os mulighed for smukt at afspejle denne følelse i vores stil.

  5. Selvom det allerede er veletableret som et Nailberry-ikon, vil vores lyse og ildrøde, Rouge , fortsætte med at regere i det kommende år, takket være dets talent for at udstråle selvtillid, energi og glæde med den ekstra forsikring om, at den passer til alle hudtoner, stilarter og lejligheder.

  6. Chokoladetoner, der er rige, levende og dragende, og alligevel udstråler varme og komfort, vil gøre comeback i år. Tag dit valg af nøgen polish til nye højder med vores cremede lys taupe, Cocoa Cabana , eller gå mørkt og dynamisk med Hot Coco .

  7. Grå, der balancerer klassisk fortrolighed med en moderne kant, er en jakkesætsnuance, når du søger noget andet end konventionelle nøgenbilleder. Vælg en blødere, blegere nuance, såsom Mindful Grey , for at kanalisere en rolig stemning eller vores dybe stormfulde grå, Stone , for at give et stærkere (dog aldrig overdrevet) stiludsagn.

  8. Enkelheden af ​​varme, ultralette farver fungerer vidunderligt til enhver årstid, enhver tid og enhver lejlighed, du ønsker en pause fra dristige lys. For et rent, flatterende og naturligt look, vælg vores blege beige med et strejf af blush, Au Naturel . For en renere, stille nuance, ræk efter vores sofistikerede off-white-beige, Almond , for at komplimentere din stil uden at stjæle opmærksomheden væk.