Negle juledagsstil med disse fem yndlingslooks

Nail Christmas Day style with these five favourite looks
Den mest ventede dato i feriesæsonen er lige rundt om hjørnet. Menuen, såvel som dit outfit, er uden tvivl blevet planlagt med omhyggelig præcision. For den ultimative finish til din festlige præsentation, glem dog ikke dine negle...

Uanset om du foretrækker subtil juleelegance, klassisk fuldfarve eller statement-gnistre, så find inspiration til din juledagsmanicure her i vores festlige top fem.

1. Lad os starte i den mere underspillede ende af spektret med en fransk manicure . Tidløs, smart og med garanti til at fungere med hvert ensemble, du vælger, eller skifter til, hele dagen og aftenen. Start med at feje vores smukke semi-gennemsigtige beige-pink, A Touch of Powder , over din base coat. For et luksuriøst twist, der viser, at du går ind i den festlige ånd på din egen elegante måde, skal du lægge Golden Hour eller Ring A Posie i spidserne, før du forsegler din stil med en topcoat .


2. Trænger du til noget med en cool, mere moderne kant? Fej forsigtigt en smal linje af Black Berry eller 50 Shades over den hvide og side af hver negl. Forsegl med en top coat og, når den er tør, pynt med klæbende ædelstene for blændende og meget trendy festlige tips.
@thehangedit

3. Tag den forgyldte glamour et skridt videre ved at skabe nogle slående jule-farveblok-stile. Vi elsker en grøn og guld parring, og kan ikke tænke os noget finere match end Glamazon og Golden Hour . Vælg subtile, delvise sweep eller gå efter fulde fængslende farver.


4. Ganske enkelt, en punchy festlig rød fungerer med alt. Match læber og spidser med en klassisk, sofistikeret skarlagen, såsom Le Temps Des Cerises eller, for dem, der foretrækker en lille shimmer, Mystique Red . Alternativt kan du række ud efter Rouge - et stilikon, essentiel julefarve og den can't-go-wrong-rød til ethvert ensemble.


5. Søger du noget anderledes end traditionelle grønne, røde og guld? Se ikke længere end vores safirfarvede negle nuancer. Lav et statement med fed, lys elektrisk blå, Maliblue , eller gå dybt og mørkt med vores blæk-gråblå, Number 69 . Tilføj et strejf af gnistre med et enkelt lag Star Dust ... det er trods alt jul!