Vores metalliske skærmspotlight | Glamour garanteret

Our metallic shade spotlight | Glamour guaranteed
Metallisk neglefarve - den ubesværede måde at tilføje en ekstra dosis glamour til dit look... men også, måske overraskende, en meget alsidig og bærbar lak hele året rundt. Uanset om du vælger subtil shimmer, cremet smeltet metal eller glitrende glimmer, ser en forgyldt manicure sublim ud mod solkysset hud, tilføjer øjeblikkelig kant til vinterlag og leverer selvfølgelig den ultimative festlige finish til ethvert ensemble.

Her viser vi de syv metalliske polermidler i vores prisvindende L'Oxygéné-kollektion . Åndbar, vegansk, 12-fri og imponerende langtidsholdbar, udforsk hver unik nuance, find din favorit og nyd dit helt eget metalliske øjeblik.

1. Gyldne time
Vibrerende nok til at fange øjet, men alligevel med en blød glans, der aldrig vil overdøve dit look, alsidigheden af ​​vores uigennemsigtige gul-guld, Golden Hour , betyder, at du får mange kilometer ud af denne metalliske polering. Løft et sommerlook til en stranddag ved at feje det på spidser og tæer, style med en hyggelig strik for et smart vinterlook, eller sæt det hele året rundt med din yndlings LBD for en slående aftenstil.

2. Sølvforing
Vidunderet ved vores cremede kromlak, Silver Lining , kommer virkelig til sin ret om vinteren. Blødt, neutralt og utvivlsomt cool, det er en edgy tilføjelse til dit hverdagslook. Vores tip til aftentøj? Skru seriøst op for glansen af ​​dette fantastiske uigennemsigtige sølv med et sweep af vores ultrablanke Shine & Breathe Oxygenated Top Coat .


3. Stjernestøv
Med sin semi-gennemsigtige dækning og mikrofine glitter ligger det i dine hænder med Star Dust, i hvor høj grad du lader negle glitre. Et enkelt lag over din sædvanlige base coat tilføjer en udsøgt iriscens til neglene, tilføjer mere for intensitet og en ægte festlig fornemmelse til fingrene, eller stryg hen over blå, rød, pastel, guld- eller sølvlak for at tilføje en smuk glød til din festmanicure.


4. Ring A Posie
Når det kommer til metallics, er rosaguld en af ​​de nemmeste nuancer at bære... og vi tror, ​​du ikke vil finde en mere flatterende eller alsidig end Ring A Posie . Varm, dristig og seriøst sofistikeret, du vil helt sikkert elske den vintage-glamour, den udstråler, såvel som dens højintensitetsglimt og rige opacitet. Bær den dag eller nat, og forbered dig på en syndflod af komplimenter!


5. Pink Sand
Vores overdådige rosa guld, Pink Sand , er den festlige polering! Spækket med superfint guldglimmer og nuanceret med en dyb pinky-lilla undertone, vil du elske de subtile nuanceændringer, der skabes, når denne wow-værdige neglefarve fanger lyset. Vælg en helt igennem spektakulær manicure eller fej den på en enkelt spids for en glitrende og glam statement-negl.


6. Glamazon
Naturligvis kommer metalliske nuancer ikke kun i guld, sølv eller bronze. Indtast Glamazon - en smuk, overdådig og forførende grøn-gul-blå. Glat, uigennemsigtig og diskret perleformet, den har længe været en favorit blandt vores grundlægger, Sonia, hos enhver bærer, siden hun roste, hvor flatterende denne slående polering viser sig at være. Komplimenter er garanteret. Prøv det ... stol på os, du vil virkelig elske det.


7. 50 nuancer
En anden ukonventionel metallic, vores semi-gennemsigtige glitrende grå-sort, 50 Shades , udstråler en humørfyldt midnatsstemning, der er fantastisk på korte negle. Mere subtil end dyb kohl-farve, dette er en fantastisk neutral polering med den helt rigtige mængde iøjnefaldende stil. Lidt rebelsk, lidt rock 'n' roll - brug den med et vinterensemble om dagen for at kanalisere dit fineste rugende skønhedslook!


En sidste bemærkning om, hvordan vi mestrede veganske metalliske lakker

De, der kender til neglefarve, vil være klar over, at konventionelle metalliske lakker ofte bruger fiskeskæl til at skabe shimmer. I stedet har vi som et vegansk mærke opnået glans, perlelys og iriserende effekter i vores metalliske polermidler ved hjælp af en kombination af tinoxider og syntetisk glimmer (ultrafint, kemisk ureaktivt og plastikfrit glimmer og flager). Syntetisk glimmer er renere og lysere end naturligt glimmer, plus det indeholder ikke skarpe kanter, hvilket sikrer, at det er skånsomt mod negleoverfladen og sengen. Udforsk vores fulde metallic polish line-up her .