Our Time to Hygge historie | Inspirerende mod, glæde og komfort

Our Time to Hygge story | Inspiring courage, joy and comfort
Hvis det sidste år eller mere har lært os noget, så er det vigtigheden af ​​ægte lykke, venlighed og omsorg - vist til både os selv og andre - hver dag... og den danske hyggekultur kunne ikke omfavne denne følelse bedre. Selve ordet betyder "at give mod, trøst, glæde"; en kvalitet, der fremmer en følelse af velvære i os. Og det er netop dette, der inspirerede vores seneste limited-edition neglefarvekollektion .

Tid til Hygge . Tre varme, hyggelige neglefarver, der opmuntrer os alle til at byde velkommen til mere hygge i vores liv – udfører enkle fornøjelser, der vækker glæde, såsom at indhylle os selv i hyggelige vibes, glæde os over genoprettet sammenhold og altid være venlige.

“Jeg skabte hver Time to Hygge-farve for at minde os om at træde væk fra det daglige hjem, arbejde og livskrav og genoprette forbindelsen til egenomsorg. For at forkæle mig med noget helt afgørende mig-tid og nyde øjeblikke af glæde, komfort og selvtillid med disse dristige og smukke farver."

Sonia Hully, Nailberry grundlægger


Sjælfuld stil

Kashmir
Den varme, cremede farve og bløde glans af vores dusky blush er som en hyggelig strik til dine negle. For os er det den smarteste, kan ikke gå galt efterår-vinter pink.

Varm Coco
Mørk og ønskværdig, vores dybe chokoladebrune tilføjer en luksusfinish til din dagstil, mens dens glatte, flatterende nuance forsegler dens status som en klassisk ny-sæson nøgen til alle.

Blågrøn vi mødes igen
Elegant og iøjnefaldende, vores dristige blågrønne er et forfriskende alternativ til mere velkendte efterår-vinterfarver, der ser lige så guddommelig ud mod dagtimerne neutrale, som den gør sammen med aftentøj.


Vi søgte at designe holdbare og tilpasningsdygtige nuancer, der har ægte appel og æstetik, uanset om de bæres dag eller nat; slapper af med en bog derhjemme, nyder kaffe og samvær med sine kære eller sparker i hælene ved længe ventede festligheder. Med deres ultrarige pigmenter og overdådige, cremede glans håber vi, at du er enig i vores vintage pink, kakao espresso, glossy blågrøn og, selvfølgelig, at tage lidt tid til at hygge, føle dig så rigtig til denne nye sæson!

Udforsk vores Time to Hygge trio her .