Vores "tilbage til kontoret" negleredigering

Our ‘back to the office’ nail edit
Forbereder du en tilbagevenden til kontoret? Hvis du føler dig lidt ude af øvelse med morgenrutinen, er vi her med vores redigering af neglefarver for at løfte dit humør og din stil. Der er trods alt intet som at parre en frisk manicure med din professionelle garderobe for at sikre, at du ser og føler dig sammensat, selvsikker og perfekt poleret.

  1. Efter sommerens dristige, lyse og livlige nuancer vil dæmpede neutrale utvivlsomt begynde at spille en større rolle i vores tilbagevenden-til-arbejde-stil. Dæmpet betyder selvfølgelig ikke banal. Delikate beige og grå ser elegant ud, mens de passer sammen med næsten enhver outfitfarve. Kanalér rolig ro med vores grå-nøgen, Mindful Grey , eller bliv blød og sofistikeret med vores cremede beige, Simplicity .
  2. For en stemningsfremmende farve, der stadig matcher dit kontortøj, skal du ikke lede længere end vores pastellfarvede lilla, Serendipity . Distinkt uden at være for lys, det er et optimistisk alternativ til din sædvanlige neutrale.
  3. Foretrækker du et dybere pigment i din polering? Vores mørke beige, Honesty , kan være dit perfekte valg til arbejdstøj. Varm, flatterende og smukt blank, den tilføjer et strejf af underspillet glamour til dit ensemble. Det er vores ultimative nøgen neglelak.
  4. Gå endnu dybere ved at udforske den magentafarvede ende af skyggespektret. Vores efterår-vinter limited edition, Cashmere , viser sig at være et back-to-work skønhedshit med sin chikke, cremede, vintage blush nuance, ligesom vores mørke, røgfyldte og sofistikerede lavendel-grå, Peace .
  5. Årstidens skarlagene vil selvfølgelig fortsætte med at spille en rolle i vores arbejdstøjsstil. Et året rundt, kan ikke gå galt valg, er Nailberry-ikonet, Rouge - vores suveræne powerdressing røde lak. For elskere af crimson farve, udstråler vores mørke og lækkert saftige rød-pink, Strawberry Jam , en kølig selvtillid, der passer perfekt til et sprødt, skræddersyet look.
  6. En overraskelse for nogle - dog ikke dem af os, der allerede er konverteret - blå polering beviser en alsidig nuance, der altid er i stil. Vores dæmpede mellemblå, Spiritual , ser slank, smart og skinnende ud. Eller, for en mere slående udtalelse, vælg vores mørke marinegrå, nummer 69 .
  7. Ingen neglelakredigering på denne tid af året ville være komplet uden en dyb, mørk og dejlig sæsonbestemt brun. Vi præsenterer Hot Coco , en anden favorit i vores seneste limited-edition kollektion, Time To Hygge . En fusion af rig espresso og glat chokolade, denne fabelagtigt flatterende nuance er et varmt og vidunderligt tilbehør til din arbejdstøjsgarderobe.
  8. Vågnet op og ønsker et mere naturligt look til negle? Fej på vores semi-gennemsigtige lyserøde, Elegance , for hurtigt at give neglene et frisk og feminint liv. Har du tid til overs? Opgrader til vores Classic Chic Collection , parrer Elegance, Flocon og Bare Essentials for din fineste franske manicure.

Del din stil

Uanset om du vælger en hurtig opfriskning eller noget on-point kontor-nail art, vil vi elske at se din ryg til arbejde Nailberry polish picks. Del din stil med os på Instagram @nailberry_