Brude skønhed | Vores foretrukne bryllup mani nuancer

Bridal beauty | Our favourite wedding mani shades

Med så meget at forberede til din store dag, kan en brude manicure være et stykke nede på listen. Og selvom din kjole helt sikkert vil komme i centrum, vil alle øjne (og kameraer) også falde på din nyerhvervede gnistre, hvilket sikrer, at hænder uden tvivl også vil være i søgelyset.

Med det i tankerne er vi her med vores udvalg af foretrukne bryllupsmanicure-lak, skræddersyet til hver sæson - klassiske brude-neutrale farver, længe elskede rosenrøde toner og et par dristigere, mere uventede nuancer. Sørg for at afsætte tid til at øve dig i polering før brylluppet, og find den nuance, der passer bedst til din hudtone, ensemble og måske endda dit farveskema.


Forår sommer

Den sarte pastel blush har længe været en brudesøm. Skulle denne nuance ramme alle de rigtige toner for dig, så led ikke længere end vores prisvindende fjerlette Candy Floss eller cremet pudderpink, Rose Blossom . 

Går man videre fra pink, er en ren, klassisk nøgen nøgen nøgen, men alligevel underspillet, og lader din kjole og tilbehør tale alt. Fra semi-gennemsigtige rødme-beige nuancer som Au Naturel til cremede beige som Simplicity , vi har en hel nøgen poleringspalette at vælge imellem... udforsk udvalget eller find det rigtige match til din hudtone i vores blog ' Your go-to nude, afsløret '.

Ønsker du noget anderledes end nøgen eller pink? Vores blå-lilla-lak giver billede-perfekte pops af sæsonbestemt farve, inklusive vores cremede, smarte og muntre Bluebell . Hvad mere er, kan det fordoble som dit "noget blåt".

Ser vi mod den dristigere ende af vores polske palette, har vores grundlægger, Sonia, altid sagt, at der er en rød til enhver lejlighed... og vi kunne ikke være mere enige! Vores varme, livlige rød-orange, Cherry Chérie er iøjnefaldende på alle de rigtige måder.


Efterår/vinter

Skiftet i sæsoner behøver ikke at betyde et skridt væk fra rødme nuancer. Venlighed leverer en dybere, vintage-agtig pop i en mellemrosa farve med en blød, semi-gennemsigtig finish. For dem, der seriøst ønsker at skrue op for blændingen denne sæson, er der intet, der slår det spektakulære gnistre af Pink Sand - prøv det enten som et statement-negl eller en fuld manicure.

Til neutrale farver ... og den stille rolige, minimale og moderne stemning i vores grå-nøgen, Mindful Grey , er et fantastisk vinterbryllupsfarvevalg. Til noget lidt varmere tilføjer vores cremede karamel, Honesty , rig og karakteristisk farve uden at være for stærk.

Fed farver kommer selvfølgelig også til deres ret denne sæson. Vores midnatsblå, Moonlight eller moderne mulberry, Grateful , er upåklagelige valg - leg med dyppede spidser, et fuldt neglelook eller sæt det sammen med en metallisk lak for et virkelig slående efterår-vinter brudelook.


Ikke at forglemme den franske manicure

Uanset årstiden er der intet, der siger typiske brude-negle, som en fransk manicure - opnå dette look med vores Classic Chic- kollektion, der byder på semi-gennemsigtig lyserød, elegance , ren hvid, Flocon og vores 2-i-1 base og top coat , Bare Essentials .

 

Og husk…

Ingen har brug for en slidt eller skåret negl på deres særlige dag. I ugerne op til din ceremoni, prime og perfekte negle og neglebånd med vores Apothecary- behandlingssortiment . Og, når den store dag kommer, så husk at lægge basis- og topcoatings over og under din valgte polering, plus at du har masser af tid til at tørre din manicure.