Prisvindende neglefarve og pleje

Award-winning nail colour and care

I næsten et årti har vi stolt forstyrret neglefarven og plejearenaen med åndbare, fugtgennemtrængelige og veganske blandinger fri for et væld af uønskede ingredienser. Tusindvis af kunder over hele kloden har delt, hvordan Nailberry har revolutioneret deres neglerutiner, mens vores voksende prisskab også har anerkendt vores indsats. Her er et par af de anerkendelser, vi har modtaget:

Nailberry & L'Oxygéné – en serie at stole på

Vores planet-positive tilgang, vores inkluderende skønhedsholdning, den enestående glans og udholdenhed i vores veganske, negle-agtige formel... polish-legitimation ud over vores farvepalet har alle vist sig lige så vigtige for vores industris prisuddelingsorganer, som fremhævet af hæder, vi konsekvent har modtaget for Bedste neglelakmærke, Bedste negleserie, Bedste neglefarve og Editor's Choice Awards med Beauty Shortlist, Beauty Bible og Natural Health.

Revolutionerende neglelakfjerning

Acetonefri neglefarvefjerner er muligvis ikke helt ny. Det, der gør hele forskellen, er imidlertid den præcise balance mellem premium ingredienser, der gør det muligt for et sådant produkt at arbejde hurtigt på naturlige negle uden at efterlade dem afklædte.

Vores Clean bi-fase neglelakfjerner tager acetonefri formler til nye højder, og forynger aktivt negle- og neglebåndstilstand med dens berigede blanding af Muscat Rose Tree Oil, AHA'er og Glycerin. Vi kunne ikke have været mere glade, da ELLE UK's Future of Beauty Awards anerkendte vores banebrydende tilgang:

“Nailberrys geniale formel fjerner eksisterende lak i to trin og dufter dejligt, mens du gør det. Gendan og hærder neglene til deres fordums herlighed og hold den generelle negle- og neglebåndssundhed i topform. Farvel acetone, du vil ikke blive savnet.”
ELLE UK on Clean , Vinderen af ​​neglelakfjerneren

Fire Beauty Bible Award-vindere

Beauty Bible-teamet har nu givet deres ekspertgodkendelse til de allerbedste skønhedsformler i 25 år. Afprøvet og testet af deres 1.300 mand store læserpanel, bliver mærker virkelig sat igennem deres trin for at sikre, at de lever op til nogle meget høje forventninger. Vi er derfor glade for at have sikret flere sejre i de sidste to år...

"Efter to uger var mine korte, flagende, rillede negle mærkbart stærkere og flagede ikke i spidserne. De konditionerende virkninger er mærkbare; alle andre negleforstærkere gør neglene stærkere, men tørre. Dette efterlod min stærk og i meget bedre stand. Et overlegent produkt."
Beauty Bible Awards 2020 tester på Acai Nail Elixir , vinder af negle- og neglebåndsbehandling

"Et mirakelprodukt. Jeg har svage, bidte negle, og dette produkt er fantastisk: mine negle virker mærkbart stærkere, hårdere, længere og mindre skøre."
Beauty Bible Awards tester 2021 på Vinderen af ​​The Cure , Negle and Cuticle Treatment

'Jeg var overrasket over, hvor godt det varede. Jeg ventede på, at den skulle falde af, men den ville bare ikke rokke sig! Fuldstændig konverter!"
Beauty Bible Awards tester 2021 på L'Oxygéné-lakserien , Neglelak – Farvevinder

"Det er ikke kun en fantastisk base coat i sig selv, men det hjælper faktisk med at reparere beskadigede negle rigtig godt. Ved at bruge to gange om ugen bemærkede jeg en forskel i, hvor sunde og skinnende mine negle ser ud."
Beauty Bible Awards tester 2021, Strengthen & Breathe , Neglelak – vinder af base coat

I jagten på den perfekte nøgenlak

En nøgenlak er noget, vores neglefarvesamlinger simpelthen ikke burde være foruden. Minimal, smart og alsidig nok til at parre med til et væld af outfits og lejligheder, din perfekte nude nuance kan vise sig at være et virkelig uundværligt skønhedstilbehør. I deres Best Beauty Awards udnævnte Stylist Au Naturel til deres bedste neutrale polsk, mens garderobeikoner satte blikket mod Candy Floss ...

"Det er helt naturligt for skønhedsredaktører at blive lyriske om den perfekte nuance af pink nøgen. Men vores panel er enige om, at Nailberry's Candy Floss er en af ​​de bedste."
Garderobeikoner på Candy Floss , vinder af den bedste neglelak

“Modefavoritmærket Nailberry er knapt der i pastelrosa. Påfør et lag for en lav vedligeholdelse, delikat glans, eller to for en perfekt fransk mani-base."
Uafhængig af A Touch of Powder , en IndyBest Nude-neglelak

Udforsk vores komplette kollektion og shop vores prisvindere her.