Pop My Berry | India Knight finder 'den ene'

Pop My Berry | India Knight finds ‘the one’
Den kendte forfatter og højt respekterede Sunday Times klummeskribent, India Knight, har været på 'en besat søgen' efter den perfekte orange-røde neglefarve ... og vi kunne ikke være mere glade for, at hun fandt 'den ene' i vores bestseller Pop My Berry .

"Se Pop My Berry... den perfekte farve. Ikke for orange, ikke for rød, dejlig på stranden, dejlig på kontoret, superglam, hvis du skal ud, fuldstændig opløftende, hvis du bliver i. Det er den perfekte sommerrøde: glæde på flaske. ”
India Knight, skriver i The Sunday Times


Har du prøvet India Knights perfekte nuance endnu?

Strålende lyse, ultrablanke og en smuk balance mellem orange og rød, mangeårige Nailberry-fans vil vide, at Pop My Berry også er vores grundlægger Sonias foretrukne røde lak. Og, som Indien fandt, er dens livlige og fuldkommen glade tone også imponerende alsidig, hvilket betyder, at du kan stole på, at denne bestseller nuance passer perfekt til hverdagsbrug, aftenmiddagsensembler eller dit fineste festoutfit.

Her er hvad andre kunder også har at sige om det:

"En rigtig sjov, svirrende farve. Min bedste gave til venner.” Serena, Nailberry-kunde

"Sommeren er kommet! Hvilken skøn farve. Nem at påføre, smuk finish og lang holdbarhed.” Suzanne, Nailberry-kunde

"India Knight har ret! Jeg er så glad for denne perfekte farve! Det er faktisk den farve, du har søgt efter. Elsker det!" Heather, Nailberry kunde


Perfekte manicure-partnere

Garanter en jævn start og en blændende, langtidsholdbar finish ved at parre Pop My Berry med vores bedst sælgende åndbare base og topcoats . Vores anbefaling? Begynd med et par af vores dual-action Strengthen and Breathe Base Coat og Nail Hardener, og forsegl derefter farve, glans og holdbarhed med et lag af vores vegansk-venlige Fast Dry Gloss .

Køb Pop My Berry her ... her er for at finde din ultimative neglefarve!