Forårs stil opfriskning | Ny sæson neglefarver

Spring style refresh | New season nail colours

Efterhånden som frosten tøer op og blomsterne begynder at blomstre, er det helt naturligt, at vi begynder at revurdere vores garderober til den nye sæson. Så da vi skifter vores vinteruld til noget lidt lettere, er det nu også det perfekte tidspunkt at ændre vores neglestil.

…Det er tid til at lægge midnatsblues og rige rubiner til side, og kanalisere begyndelsen af ​​en pulserende ny forårssæson med vores udvalg af smukke pasteller, smukke lyse farver og varme, cremede klassikere.

  1. Med sin målrettede balance mellem varme, cremede lyserøde og kølige lilla toner elsker vi, hvordan Lilac Fairy tilføjer en sofistikeret og alligevel slående farvetone til vores garderobe om dagen.  2. Byd det varmere vejr velkommen med en lys, flydende polering som Decadence , vores uigennemsigtige orange. Perfekt til den nye sæson, den gør en forfriskende ændring fra traditionel rød, men er alligevel ikke mindre alsidig, uanset om den bæres dag eller nat.  3. En livlig pink nuance vil øjeblikkeligt løfte dit humør, samtidig med at det sprøjter noget sjov ind i din forårsstil... og de bliver ikke mere glade end vores livlige semi-gennemsigtige negleglans, Granatæblejuice .  4. Hvis høje farver ikke helt er din kop te, så prøv noget lidt lettere (men ikke mindre à la mode) med vores subtile sorbet-pink, Pink Guava . Halvgennemsigtig og ultrablank, dens varme, naturlige og feminine nuance ser guddommelig ud med din hverdagsstil.  5. Både neutral og iøjnefaldende i lige grad, hvorfor ikke prøve et sprødt, rent og moderne look dette forår med vores smukt flatterende uigennemsigtige hvide Flocon ?  6. Selvom vinterfestlighederne ligger langt bag os, er der absolut ingen grund til at forblive mat hele foråret. Sprængfyldt med saftige bærtoner er vores uimodståeligt glitrende Berry Fizz negleglans lavet til denne livlige nye sæson.  7. Som et frisk pust på forårsdage giver vores semi-gennemsigtige Au Naturel et rent, naturligt look på neglene. Lys beige med kun et strejf af rødme, vi er sikre på, at du vil elske denne varme nuance, der knap nok er der.  8. Selvom du måske tror, ​​at grøn polering er festsæsonens reserve, så tag endnu et kig på Glamazon , vores skinnende grønne med sit glimt af gul-blå. Chic, overdådig og med en fortryllende kant, der ser guddommelig ud mod let solkysset hud, befri amazonen i dig med denne suverænt stilfulde nuance.Glem ikke, uanset om du vælger at bruge din lak hele ugen eller skifter den, så den passer til enhver lejlighed eller outfit, så behøver du ikke bekymre dig om at gå på kompromis med neglepleje eller tilstand med vores betryggende åndbare blandinger (find mere om dem her ) . Så fortsæt og farve dine negle sunde!