At give tilbage gør godt | Vores passion og støtte til dyrevelfærd

Giving back does good | Our passion and support for animal welfare

Siden vi åbnede vores døre i 2012, har vores faste holdning til miljøetik og respekt for naturen adskilt os i skønheds- og negleplejeindustrien. En forpligtelse, der er drevet af vores grundlægger Sonia Hullys personlige passion for dyrevelfærd, arbejder tæt sammen med leverandører og partnere for at sikre, at ingen Nailberry-ingrediens eller -lak nogensinde ville blive afledt af animalske biprodukter eller resultere i et dyrs død.

Selvom vi måske ikke ofte diskuterer det, strækker disse principper sig ud over vores formler. Fra globale til græsrodsmæssige sager, her deler vi lidt mere om den støtte, både Sonia og vi uafhængigt yder til ligesindede individer og velgørende organisationer...

"Jeg har altid været fortaler for at leve ansvarligt og bæredygtigt. Jeg støtter naturligvis humanitære projekter, men føler, at de velgørende organisationer, der tager sig af dyr, ikke får deres retfærdige del af rampelyset. Når alt kommer til alt, hvem sagde, at dyr var mindre vigtige end mennesker?
Sonia Hully, Nailberry-stifter

Som mærke er vi stolt certificeret af PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) som grusomhedsfri og vegansk. Derudover har Sonia også længe økonomisk støttet det vitale arbejde, PETA udfører på verdensplan; etablere, beskytte og oplyse om dyrerettigheder.

Denne etos har naturligvis bredt sig ned i Sonias familie. Ikke alene har de overtaget en tidligere kommerciel gård, der er blevet omdannet til et dyrereservat og et redningscenter, men tre af hendes yngre børn adopterer også dyr gennem WWF (World Wide Fund for Nature) – en anden sag, Sonia har støttet i flere år.

”Jeg ønsker ikke at skræmme eller forårsage stress for mine børn, men føler, at det er vigtigt, at de forstår det arbejde, jeg laver, de årsager, jeg støtter, og min beslutningstagning omkring vores livsstilsvalg. Heldigvis accepterer de det... faktisk nyder de det hellere!"
Sonia Hully

Mens dyreforsøg på både kosmetiske produkter og ingredienser længe har været forbudt i Storbritannien og Europa, er Sonia alt for opmærksom på de smuthuller, nogle virksomheder bruger for at komme uden om disse restriktioner - en kerneårsag til, at hun står fast i sin beslutning om ikke at lagre Nailberry i Kina og fortsætter med at underskrive andragender.

Ud over PETA og WWF underskriver Sonia ikke kun andragender mod dyremishandling på daglig basis, men støtter også mindre kendte velgørende organisationer, herunder Soi Dog Foundation i Asien, Lady Freethinker og International Humane Society International (HSI). De græsrodsprojekter, som disse bemærkelsesværdige organisationer arbejder på, omfatter bekæmpelse af den asiatiske hundekødshandel, kampagne mod pelshandel og udtaler imod dyrs skjulte lidelse, hvad enten det er på gaden, på gårde eller i videnskabelige laboratorier. Hvad mere er, har hun også for nylig givet midler til at støtte produktionen af ​​en film for at øge bevidstheden om dyrevelfærdsbeskyttelse.

”Det er simpelthen utænkeligt, hvad der stadig sker med dyr rundt om i verden. Men gennem de velgørende organisationer, jeg støtter, sætter jeg pris på det arbejde, de gør, ser, hvordan og hvor mine donationer bliver brugt, og ved, at det går direkte til sagen."
Sonia Hully


Både Sonias og vores støtte til dyrevelfærd vil fortsætte... og det ser i stigende grad ud til, at du har det på samme måde. I dag er der mere end nogensinde før udtrykt bekymring over bæredygtig og ansvarlig livsstil. Veganske og grusomhedsfri skønhedssøgninger har aldrig været så høje, som vi bliver bedre informeret om de valg, vi træffer. Derfor undersøger vi nye måder at fremme dyrevelfærd på, og hvordan du som vores loyale kunder også kan blive involveret. Hold øje med dette rum.