Essentielle påskestil | Lakkerne til at parre med din spring break-stil

Easter style essentials | The polishes to pair with your spring break style

Hvis du drager fordel af den lange påskeweekend og flygter for sjov, sol eller R&R, har vi lige polerne at pakke for at komplimentere din feriegarderobe. Så uanset om du er bakke- eller bybundet, trækker dig tilbage til kyst eller landskab, så inspirer din stil med disse håndplukkede forårsnuancer.

Skråning smart

Hvis du flygter efter lidt sne i slutningen af ​​sæsonen, kan du ikke gå galt med et fejning af vores rene hvide, Flocon . Fransk for 'snefnug', denne cremet-bløde, men slående uigennemsigtige er en ideel akkompagnement til din skistil.

Foretrækker du lidt mere farve? Vælg vores humørfyldte mellemblå, Spiritual , i stedet for. Med sin undertone af blødt røget grå, tilføjer en skinnende, stribefri sweep af denne smarte nuance en meget bærbar, men ikke desto mindre slående kant til dit look.

Landeliv

Når det travle by- eller byliv kræver sin vejafgift, er der intet som et idyllisk tilflugtssted på landet for at genoplade batterierne. For et elegant og ubesværet look i dagtimerne skal du kombinere din troværdige denim, støvler og blazer med vores cremede beige Simplicity – blødt, stilfuldt og fejlfrit.

Mangler du noget med lidt mere farve til eftermiddagste eller aftensmad? Vores lyse koral, Peony Blush , er en fantastisk optimistisk nuance, der ikke vil overdøve dit look – uanset om det kombineres med en printet maxi, skarpt skræddersyet eller en klassisk skjortekjole.

By slicker

En pigeweekend, et kulturelt besøg eller en romantisk tur for to... uanset hvad, så anbefaler vi, at du går glamourøst til din forårsbyferie og komplimenterer din hverdagsstil med det ultimative tilbehør – en klassisk rød mani. Rig, lys og flatterende til enhver hudtone, du finder ikke et bedre match end vores tidløse ildrøde Rouge .

At bevise, at metallisk polering ikke kun er til jul, den højglansende smeltede metalfinish, vores Silver Lining, er subtil, smart, men alligevel utvetydig cool... og vil virkelig forstærke din aftenstil.

Gå mod solen

Hvis din påskeflugt tager dig lidt længere hjemmefra, finder du ikke en mere strandklar nuance end vores dristige, lyse orange, Decadence . Fuld af munterhed og livlighed ser denne overraskende alsidige nuance upåklagelig ud på spidser og tæer både dag og nat.

Tag din feriestil et trin op med vores varme rosa guld, Ring A Posie . Et udsøgt valg igen for både fingre og tæer, denne fængslende metallic balancerer enestående farve med sofistikeret stil takket være dens glatte, uigennemsigtige finish og subtile shimmer.

Uanset om du er hjemme eller ude, når tiden er afgørende, skal du hurtigt slette eventuelle farveglidninger eller -drypper, og fremskynde derefter tørretiden med vores perfektionerede poleringsduo, Miracle Corrector Pen og Dry and Dash Drops .