Sonias 6 bedste tips | Sådan passer du negle

Sonia’s top 6 tips | How to look after nails
Nailberry begyndte livet som en premium neglesalon i Chelsea, hvor vores grundlægger Sonia var vidne til den skade, klientel oplevede som følge af semi-permanent gel manicure, forurening og livsstilsfaktorer. Som et resultat gik hun i gang med at skabe lakker og behandlinger, der hjælper med at overvinde negle- og neglebåndsproblemer... og vores prisvindende L'Oxygéné- og Apothecary-kollektioner blev født.

I dag fortsætter revnede neglebånd og dehydrerede eller svage negle med at genere så mange af os. Så som en fuldt kvalificeret negletekniker og med mere end ti års erfaring på dette felt, har vi valgt Sonias hjerner på hendes bedste tips til at genoprette smukt sunde og konditionerede negle og neglebånd.

  1. Undgå at skære neglebånd. Selvom dette kan se pænere ud, kan det udsætte neglesengen for bakterier, hvis du klipper dem. Læg i stedet hænderne i blød, og skub derefter forsigtigt neglebåndene tilbage med en fugtig orange træpind.

  2. Hold neglebåndene fugtet. Det er min bedste måde at holde neglene beskyttede og i god stand. Massage Little Treasure Nourishing Cuticle Oil om natten - dette booster blodgennemstrømningen, mens den koncentrerede olie forynger og beskytter.

  3. Hvis neglene er meget svage, skal du klippe dem i stedet for at file dem korte. Du behøver kun at gøre dette midlertidigt, men at holde dem korte vil øge restitutionstiden.

  4. Brug målrettede neglebehandlinger. Skøre negle, der knækker, vil virkelig drage fordel af at bruge vores prisvindende The Cure Nail Hardener, mens en anden prisvinder, vores Acai Nail Elixir , er en bestseller all-round booster, der hjælper med at nære, hærde, beskytte, booste vækst og skjule kamme. Påfør et lag hver tredje dag i en uge (fjern derefter og gentag).

  5. Tag almindelige gel polish detoxes. Dette er vigtigt, da gelfjernelse kan svække neglene. Det er da fristende at påføre gel igen for at få dem til at føles stærkere, hvilket blot skaber en ond cirkel. At skifte til vores åndbare, 12-frie og fugtgennemtrængelige L'Oxygéné-lakker betyder, at du stadig kan have neglefarve på under detoxen, da den ikke udtørrer neglene. Selvfølgelig, hvis dine negle er særligt svage, så tag en fuldstændig pause og anvend en målrettet behandling.

  6. Brug altid acetonefri polishfjerner. Acetone-baserede fjernere kan være hurtige (og billige), men de kan virkelig tørre ud og irritere negle, neglebånd og den omkringliggende hud. Vores Clean Bi-Phase Nail Color Remover og Miracle Corrector Pen er acetonefri, og bruger i stedet en balance af organiske opløsningsmidler til at fjerne polish hurtigt og venligt. Faktisk er Clean beriget med AHA'er og Muscat Rose Tree Oil, mens vores Pen er infunderet med Jojoba Oil, som hjælper med at nære og revitalisere neglebunden og huden omkring neglen.