Grå | Det minimale, moderne neutrale

Grey | The minimal, modern neutral
Kærligheden til gråt vokser... og med rette også. Traditionelt portrætteret som en vinterlak, betyder dens moderne, alsidige og neutrale status, at det virkelig er en farve med meget at byde på i hver sæson. Klar til at møde de syv nuancer i vores grå poleringsspektrum ? Vi tror, ​​du vil elske dem alle.

 1. Mindful Gray
  En rolig, sammensat blanding af grå og beige, Mindful Grey er en sofistikeret erstatning for din tidligere nøgenlak. Det er ikke overraskende, at det er en af ​​vores bedst sælgende grå.

 2. sindsro
  Endnu en blød grå, denne gang med en sød lavendel undertone, Serenity kan virke som en overraskende nuance til foråret eller sommeren, men tro os, du vil bære denne flatterende neutrale gang på gang.

 3. Åndelig
  Elegant og iøjnefaldende, vores mellemblå-grå, Spiritual, leverer et iøjnefaldende - men stadig neutralt - look, vi elsker. Vær forberedt på, at den indtager en permanent plads i din daglige poleringskollektion.

 4. Sten
  Hvis sort virker for meget, og du helst ikke vil vælge rød, leverer vores klassiske mørkegrå, Stone, præcis den moderne neglesætning, du søger for at få et aftenensemble til at ulme.

 5. Fred
  Leder du efter en grå, der stadig er mørkere? Vend dig til vores mørke, røgfyldte lavendel, Peace - et fantastisk og sofistikeret bud på mere sædvanlige skifertoner og en efterårsfavorit til dag- eller natbrug.

 6. Sølv foring
  Sprød, moderne og skinnende, men stadig blød nok til ikke at føles kold eller grim, vores metalliske kromfarve, Silver Lining, forbedrer dit neglelooks seje karakter - den perfekte edgy lak.

 7. Stjernestøv
  Afslutningen af ​​vores redigering i glitrende stil er vores semi-gennemsigtige glitrende sølv, Star Dust. Alsidig og bærbar året rundt, fej på naturlige negle for smuk iriserende, eller læg over pasteller, fed eller cremet krom for fuld glamour.

Mix og match vores moderne grå

Hellere ikke begrænse dit neglelook til kun en af ​​disse fantastiske røgfarvede nuancer? Vi bebrejder dig ikke! Bliv legende og personliggør din manicure ved at blande komplementære gråtoner... vi elsker denne smarte kombination af vores Serenity og Spiritual lakker.

Grund og beskyt din polish

Uanset dit grå poleringsvalg (eller valg), sørg for, at deres farve og glans er låst i meget længere tid ved at parre med en af ​​vores åndbare base- og topcoats .