Vores essentielle valg af neglefarve og pleje til jul

Our essential holiday nail colour and care picks
Sol, sand, hav og ubekymrede dage ved poolen kalder på. Så for at sikre, at dine negle er i top stand, før du rejser, og forbliver lyse og smukke gennem hele din pause, har vi samlet vores vigtigste redigering af escape essentials.

Dage til afgang

Langvarig udsættelse for klor eller saltvand kan svække eller udtømme negle og neglebånd. I løbet af en uge eller deromkring, før du går, opbyg neglenes modstandsdygtighed og styrke med en prisvindende Apothecary-behandling. Genopliv skøre, knækkende negle med vores mineral- og antioxidantrige The Cure Nail Hardener eller foryng tørre eller beskadigede negle med Acai Nail Elixir . Plus, fordi alle tre også er åndbare basecoats, så pak en på længere ferier klar til en mid-break mani-pedi opfriskning.

Boost negle og neglebånd, der er klar til at modstå de udtørrende virkninger af solens varme eller air-condition i flyet med natlige nærende doser af Little Treasure . Hvad mere er, at holde negle og neglebånd genopfyldt og forynget vil også forhindre afskalning eller revner. Hvis du kan, så giv også plads i din skønhedspose til denne minibehandling - dine spidser og tæer efter flyet eller poolen vil takke dig.

Polermidler til at pakke

Når det kommer til sommerneglefarve, går alt! Så følg dit hjerte og pak dine favoritter. For lidt inspiration er disse vores must-haves.

1. De brølende 20'ere kanaliserede virkelig en festånd, og du vil ikke finde et mere livligt look til fingerspidser og tæer end vores glamourøse koral, Jazz Me Up - den kan ikke gå galt farve til slående strand- eller barstil.


2. Der er ingen bedre anledning end en ferie til at pryde negle i Santorinis lyse, dristige og smukke turkise nuance. Frisk, flatterende og virkelig fabelagtig, den ser simpelthen fantastisk ud mod solkyssede, mellemstore eller mørke hudtoner.

3. Korte pauser kræver ofte skygger med lav vedligeholdelse, der holder hele distancen... men det betyder ikke, at du skal springe over sjov. Vælg vores lette og livlige smøragtige citron, Folie Douce - den perfekte pastel til din solinspirerede mani-pedi.


4. At flygte til solen til sommerbryllup eller måske en brudebyder og har brug for noget neutralt? Pak vores lys-som-luft off-white-beige polering, Almond . Subtil og sofistikeret, den vil skille sig ud fra en mængde mod mere konventionelle nude farver.


5. Farve plus shimmer er, hvad sommerdrømme er lavet af. Hvis stranden, baren og dansegulvet alle kalder, så vær forberedt med Ring A Posie . Parringen af ​​varme rosa-guldpigmenter og ultrafint glimmer er virkelig ren perfektion af ferielak.

Bliv lysende klart

UV-eksponering kan virkelig formindske livligheden og distinktionen af ​​din sommermani-pedi. Vi ved, at pladsen er en præmie, men dem, der holder ferie i fjorten dage eller mere, vil drage fordel af at genanvende Fast Dry Gloss med få dages mellemrum. Det beskytter ikke kun polish mod skår eller afskalning, men indeholder også UV-filtre for at forhindre, at farven falmer eller gulner.

Stadig en lille plads i håndbagagen?

De, der kun rejser med håndbagage, men alligevel holder ferie i længere tid (og derfor planlægger at bytte lak, mens de er væk), vil glæde sig over nyheden, vores acetonefri Clean Nail Color Remover kommer i en 100 ml flaske, der kun er inden for restriktioner. Det er bestemt værd at gøre plads i væskens pose til...