Pedicure perfektion | Vores bedste sommer polish valg

Pedicure perfection | Our top summer polish picks

Sommer, sæsonen hvor din pedicure spiller lige så vigtig en rolle i din daglige (og natlige) stil som din manicure. Så uanset om du har flip-flops, peep-toe pumps eller strappy hæle på, så er disse de bedste neglefarver, der får dig til at ønske at blive set i sandaler med åben tå hele sæsonen!

Men først, fodforberedelse...

Glatte, bløde fødder og pæne negle vil sikre, at din pedicure virkelig synger. Når fødderne er skrubbet og fugtet, og tånegle filet og formet, grundes og beskyttes neglen med et startlag af Strengthen & Breathe Oxygenated Base Coat And Nail Strengthener .

Top ti sommer nuancer til tæer

1. Den hvide tånegle-trend flyver højt i denne sæson... og det er et subtilt, men slående og flatterende look, vi alle kan elske. Vælg vores uigennemsigtige, rene hvide Flocon for enten fuld-statement dækning eller hold dig til tips til en klassisk fransk pedi.


2. Hvis lyse hvidt føles lidt for meget, så hold dig til blege poleringer, men blød finishen med vores drømmende, cremet lyserøde Flapper . Frisk, smart, sjov og meget alsidig, denne SS22 limited edition vil helt sikkert være en sæsonbestemt neutral for så mange.


3. Der er ikke noget som at dase på en liggestol og beundre, hvordan solskinnet får glitrende lak til at skinne endnu klarere! Ja, vi elsker en krom pedicure og forudser, at du vil se mange af dem i denne sæson. Bliv levende med vores solfyldte Golden Hour .


4. Elsker du ideen om at bære solskin? Vi hører dig! De er virkelig de ultimative humør (og stil) løftere. For et blødt, let, men stadig sjovt look, vælg vores smøragtige, lysegule Folie Douce , eller skru op for livligheden endnu mere med vores super-spiriterede orange, Spontaneous .

5. Coral er en sommerklassiker år efter år... og i denne sæson går vi lysere end nogensinde med vores nye limited edition, Jazz Me Up - en slagkraftig, legende og helt perfekt polering til at pynte solbrune tæer.


6. Ingen sommer pedi-redigering er komplet uden vores typiske 'ferie-i-en-flaske'-farve, Santorini . Fej på denne livlige, opløftende nuance for den fineste, friskeste turkise nuance, dine tæer kunne ønske sig.


7. Med sin livlige blanding af violette og blå toner synes vi, at Pantones farve fra 2022, periwinkle, er et særligt perfekt valg til din pedi. Prøv det selv med vores dynamiske og drømmende Bluebell- lak.


8. Pastellfarver har vist sig at være denne sæsons mest eftertragtede nuancer... plus de er ideelle til dage og lejligheder, der kræver blødere, stilfulde, men stadig sjove farver. Vores favoritter? Vores lysegrønne Minty Fresh og perky lyseblå Charleston . Ren pedi perfektion til picnics og fester.

Forsegl i en fejlfri finish, hurtig

Beskyt mod falmning eller misfarvning, mens du leverer en strålende skinnende finish til din pedicure med Fast Dry Gloss , vores bedst sælgende, veganervenlige topcoat - berøringstørre på kun 40 sekunder.

Billedkredit: @befity