Nyt til forår-sommer | Introduktion af en ny æra

New for spring-summer | Introducing A New Era

Foråret-sommerens ankomst motiverer os alle til at omfavne en mere festlig og social stemning. Et instinktivt sæsonbetinget ønske om mere legende selvudfoldelse i vores dag- og natstyling betyder, at vores seneste polish-lanceringer ikke kunne komme på et mere relevant tidspunkt...

Vi præsenterer stolt vores limited-edition A New Era-kollektion . Fire flatterende, vidunderligt bærbare negle nuancer, der giver et nyt perspektiv på pasteller; fra bløde, blege og sofistikerede nuancer til mættede, punchy farvepop.

“Ånden i vores A New Era-kollektion er så dybt forbundet med den generelle kulturelle stemning lige nu. Det er klart, at vi efter de sidste 2 år søger at bryde fra gamle, stive vaner og eksperimentere med nye måder at tænke, opføre sig og style på. Nu søger vi at vise denne sjove, frimodige og mere vovede side af verden i lyse, lyse og glamourøse farver."
Sonia Hully, Nailberry grundlægger

Ideel til det længe ventede varme vejr, vælg blot at pryde spidserne med deres muntre toner, eller gå helt ud og feje hen over hele neglen for en fuld effekt, glædelig finish. Både nu og i de mange måneder, der kommer, ved vi, at du kommer til at elske at farve dine negle sunde med denne opløftende kvartet.

Fire legende pasteller

Folie Douce
Vores blege smørgule er varm, sød og fuld af munterhed - garanteret at lysne dit humør og tilføje en iøjnefaldende kant til dit forårslook.


Charleston
For et frisk, sjovt og alligevel elegant neglelook til forårs-sommer picnics og fester, er vores pudderbløde pastelblå den perfekte lak.


Flapper
Leder du efter en sæsonbestemt neutral neglefarve? Sig hej til vores smarte lyserøde. Smigrende og alsidig, denne bløde, cremede rose er helt sikkert den foretrukne forårs-sommerskygge.


Jazz Me Up
De, der leder efter et mere livligt look, vil finde det i vores glamourøse koraller. Punchy, legende og så dragende, brug den, når du vil have din stil til at skille sig ud af alle de rigtige årsager.


Udforsk den begrænsede udgave af A New Era polishkollektion her .