Jordens Dag | Lad os investere i en bedre fremtid for vores planet

Earth Day | Let’s invest in a better future for our planet
Nailberrys fundament blev dannet med respekt for naturen og vores miljø i hjertet. Med vores veganske, 12-frie formler, grusomhedsfri engagement, ansvarlige forsyningskædepartnerskaber og positive tilgang til emballage, kæmper vi for førsteklasses neglefarve og -pleje, der er venligere for både os og vores verden.

Hvert år siden 1970 repræsenterer den 22. april Jordens Dag . En bevægelse, der er meget personlig for Sonia, vores grundlægger, og en dag, hvor vi slutter os til millioner af mennesker over hele kloden for at love støtte til vores planet. Årets tema er Invest In Our Planet, og selvom omfanget af klimaudfordringen virker overvældende, så husk, at selv de mindste, enkleste bevægelser tilsammen gør en stor og bedre forskel for vores miljøs fremtidige sundhed.

"Vi er forpligtet til vores ansvar over for vores kunder og miljø. Vi er ikke perfekte, men vi vil altid give dig dit sundeste manicure nogensinde, mens vi undgår at påvirke vores planet negativt."
Sonia Hully, Nailberry grundlægger

Otte nemme grønne akter

Earth Day arrangører foreslår så mange måder at investere i og have en positiv indvirkning på vores planet. Her er vores favoritter.

1. Fortaler for klimaindsats blandt venner
At løse klimakrisen kan virke som noget, kun store virksomheder og regeringer kan gøre. Alligevel vil det som individer have en enorm indflydelse på adfærden og handlingerne hos de brands, vi og vores venner køber fra, og de politiske beslutningstagere, der leder os.

2. Hjælp med at beskytte det lokale dyreliv
Vores grundlægger Sonia er enormt passioneret omkring dyrevelfærd, og tror på, at alle levende væsener på vores planet har samme ret til at eksistere som os. Fra at plante og beskytte levesteder til at anmode lokale og nationale regeringer om at stoppe ødelæggelsen af ​​vilde dyr, der er meget, vi kan gøre.

3. Reducer dit plastikforbrug
Gøtning af plastik sugerør, flasker og husholdningsfilm; valg af plastfri produkter til personlig pleje; at finde din lokale genopfyldningsbutik eller shoppe i lokale bagere, købmænd eller markeder... de mindste livsstilsjusteringer giver store fremskridt med at sænke, hvor meget plastik skader vores planet.

4. Vælg vegansk, grusomhedsfri skønhed
Veganske formler sikrer ikke kun, at ingen dyr kommer til skade for deres skabelse (uanset om det er gennem test eller brug af animalske derivater), men de er også meget mindre tilbøjelige til at bruge skrappe, miljøskadelige kemikalier. Hvad mere er, aktivt valg af veganske produkter til personlig pleje, inklusive alle Nailberry-farver og -pleje, tilskynder til et mere etisk anlagt syn, og inspirerer os til at skifte andre steder i vores liv.

5. Afvis fast fashion
Earth Day-arrangører råder til, at der laves 100 milliarder tøj om året til en befolkning på 7 milliarder mennesker; at tekstilindustrien står for 10 % af al kulstofudledning, 60 % af alt tøj er lavet af mikroplastholdig polyester, mindre end 1 % af tøjet genanvendes og 87 % deponeres på lossepladser eller forbrændes. Det er skræmmende og unødvendige statistikker.

Undgå tøj lavet af jomfruelige syntetiske materialer, støt mærker, der reducerer CO2-emissioner eller bæredygtig bortskaffelse af affaldsmaterialer, køb bedre kvalitet, mere bæredygtigt og længerevarende tøj og udforsk endda, hvordan du effektivt kan genbruge brugt tøj.

6. Deltag i et lokalt oprydnings- eller plantningsprojekt
Strande, parker, fortove... vi kan alle hjælpe med at gøre vores planet sikrere og smukkere ved at samle ét stykke affald op ad gangen. Sørg for mad og levesteder til lokale fugle og insekter ved at plante indfødte planter i din have, eller spred din støtte bredere med globale genplantningsprojekter i samfund, der er mest udsat for klimaændringer og miljøforringelse.

7. Lav mindst ét ​​måltid plantebaseret
Dyrelandbrug lægger en enorm byrde på vores planet – det udtømmer ressourcer og er ansvarlig for flere drivhusgasemissioner end alle former for transport tilsammen. At øge antallet af plantebaserede måltider, du spiser, producerer ikke kun væsentligt færre drivhusgasser, men har også en 93-99 % mindre indvirkning på arealanvendelse og vand (ifølge Earth Day-arrangørerne).

8. Uddan dig selv om grønne spørgsmål
Besøg dit lokale bibliotek for nogle vigtige nye læsninger:
  • Fremtiden vi vælger af FN's tidligere klimachef Christiana Figueres og den politiske lobbyist Tom Rivett-Carnac
  • Greta Thunbergs No One Is Too Small To Make A Difference
  • Jane Fondas Hvad kan jeg gøre?: Sandheden om klimaændringer og hvordan man løser det

Alternativt gør Sir David Attenboroughs Netflix-serie 'Our Planet' i otte dele - opfølgningen på hans Blue Planet-serie - det krystalklart, hvorfor vores planet har brug for os til at tackle klimakrisen.

Online, tag et kig på forfatteren og den sociale aktivist Naomi Kleins blog eller twitter, eller opdag et nyt, tilgængeligt perspektiv på klimaændringer fra det London-baserede kollektiv Earthrise.

Læs mere om bæredygtig praksis og vores veganske, grusomhedsfri engagement i vores blog:
Bag vores brand
Vores bæredygtige tilgang til skønhed
Vores passion og støtte til dyrevelfærd