L'Oxygéné | Hæver barren for neglelak

L’Oxygéné | Raising the bar for nail polish

Prispaneler hylder, hvordan vores åndbare, fugtgennemtrængelige, 12-fri lak optimerer neglesundhed og ærer den uovertrufne udholdenhed i vores veganske, grusomhedsfri formel. Kunder vidner gentagne gange om, hvordan de rige pigmenter, overlegne konsistens og neglevenlige ingredienser betyder, at de aldrig vil bære noget andet neglelakmærke igen.

Kommentarer som disse minder os om, at nogle gange er det ikke kun farven på vores lak, der bør tage udgangspunkt i. Ved at tage negleindustrien med storm ved lanceringen i 2015 fortsætter L'Oxygéné med at hæve barren. Her er hvad vi mener adskiller vores prisvindende poleringsformel fra alle andre.

1. Den mest åndbare neglelak på markedet

I sin Chelsea-salon så Nailberry-grundlæggeren Sonia, hvordan tørre, beskadigede og svage kunders negle blev som følge af forurening, livsstilsfaktorer og semi-permanente gel- eller akrylnegle. Hun gjorde det til sin mission at udvikle en mildere neglefarve og skabte L'Oxygéné . Vores patenterede blanding anvender avanceret oxygenteknologi, som tillader flow af ilt og fugt på molekylært niveau gennem hvert lag polish. Neglene forbliver hydrerede og kan opføre sig og vokse naturligt.

"L'Oxygéné har fuldstændig reformeret mine negle, den ånder, er vegansk, langtidsholdbar og langt overlegen i forhold til alt andet, jeg nogensinde har brugt."
Christina, Nailberry-kunde

2. Planetvenlig og inkluderende for alle

Neglefarve, der respekterer og plejer neglenes sundhed, er afgørende, men Sonias personlige passion for dyre- og miljøvelfærd betyder også, at L'Oxygéné aldrig vil påvirke planeten negativt. Det er stolt certificeret vegansk og grusomhedsfrit, uden ingredienser, der nogensinde forårsager et dyrs død eller kommer fra animalske biprodukter (som keratin, karmin, gelatine, lanolin og oliesyre eller ethylalkohol, der ofte findes i konventionelle pudsemidler). Dette sammen med L'Oxygénés fugtgennemtrængelige natur og det faktum, at vi ikke inkluderer nogen GMO'er, betyder også, at vores polish er stolt certificeret Halal. L'Oxygéné kan virkelig nydes af alle.

“Jeg undgår manicure, da de tørrer mine negle og gør dem svage. Jeg ledte efter en neglelak, der var sundere og ikke ville skade mine negle. Jeg stødte på Nailberry, og det er fantastisk."
Mel, Nailberry-kunde

3. Den venligste neglefarve

L'Oxygéné er en 12-fri leder inden for sit felt. Den boykotter kamfer, formaldehyd, formaldehydharpiks, toluen, dibutylphthalat, xylen, ethyltosylamid, triphenylphosphat, alkohol, parabener, animalske derivater og gluten. Mens nogle af disse allerede er forbudt ved lov, er andre stadig, men vi vælger ikke at inkludere dem, både af neglesundhedsmæssige årsager og som et livsstilsvalg.

“Endelig kan jeg have neglelak på OG holde mine negle sunde. Smuk farve, virkelig nem påføring, god dækning og fremragende holdbarhed. Jeg kunne ikke forlange mere!"
Jane, Nailberry-kunde

4. Farve uden kompromis

Vi søgte at skabe en polering, du har lyst til at bære gang på gang... så L'Oxygénés kvalitet, glans og finish skal mere end stå op til hverdagens stød. Heldigvis gør det det takket være noget avanceret teknologi. L'Oxygéné har en uovertruffen evne til at holde tung farvepigmentbelastning sammen med avancerede UV-filtre, men den forbliver fjerlet - minimerer afskalning og afskalning forbundet med tykke formler sammen med misfarvning eller gulning. Superladet farve og glans, der holder ... og holder. Hvad er ikke at elske?

“Fantastisk farve, perfekt børste, holdbar, blød at røre ved, nem at påføre og fjerne. Hvad kan jeg sige? Jeg har ikke nogen anden neglelak på igen!”
Vero, Nailberry kunde

Klar til at farve dine negle sunde? Udforsk vores komplette L'Oxygéné-kollektion og find din næste yndlingsneglefarve her .

Beauty Bible Awards 2021
Vinder af neglelak

Natural Health Awards
Vinder af neglelak

Skønheds shortlist
Editor's Choice Award
Bedste negleprodukt og udvalg
Bedste neglelakmærke