Must-haves for forårs neglefarve

Spring nail colour must-haves

Vi ved, at mange af jer elsker at bære livlige farver hele året rundt (vi er også store fans). Vinteren styrer os dog ofte ubevidst mod den dybere, mørkere og mere afdæmpede side af negleskyggespektret. Så med forårets ankomst vil vi gerne inspirere til en sæsonbestemt forfriskning.

Lysere, varmere, længere dage er her, naturen blomstrer, og vi byder solfyldte, smil-fremkaldende farver velkommen i vores liv og garderober. Sørg for, at din mani er med på det sjove med disse forårsfavoritter...

  1. For en solrig forårsmanicure er citronlak et must. Lys dit daglook op med Folie Douce og nyd den muntre pop af pastelgul i denne varme, søde og cremede-bløde nuance.
  2. Dybe citrustoner er ideelle til at tilføje en sjov, iøjnefaldende kant til dit aftenoutfit - især hvis du udnytter de lettere aftener. Fej på vores krydrede orange-røde, Joyful . Eksotisk og styrkende, navnet siger virkelig det hele.
  3. Ved at holde fast i de varmere nuancer, er pink klar til at blive store denne forår-sommer. Neon-neglefans vil elske Sacred Lotus , især hvis du tager afsted til forårsferien. Alternativt kan du afspejle den feststemning derhjemme med vores rige, skinnende fuchsia Pink Berry .
  4. Hvis den lange påskeferie bringer en storbyferie med venner, en romantisk ferie eller en familietur på ski, så kanalér dit optimistiske humør med vores lyse, knaldrøde Cherry Chérie - flatterende for alle hudtoner og fantastisk dag eller nat.
  5. Elsker du en livlig farve, men leder du efter noget mindre iøjnefaldende? Få dit sjove poleringsfix med vores sprøde, lyse koral, Peony Blush . Sød, smart og skinnende, det er en ideel skygge til forårsbryllup eller specielle dage ude.
  6. Grøn er måske ikke din sædvanlige go-to, men tag vores ord for det, du vil elske vores grønne lys khaki, Love You Very Matcha i det øjeblik, det pryder dine forårsspidser og tæer. Lys, energigivende og alsidig, det er virkelig et must at prøve.
  7. Når lejligheden kræver noget mere nænsomt, eller du simpelthen foretrækker en mani med lav vedligeholdelse, så vend dig til din trofaste nøgen. Vores bløde, semi-gennemsigtige A Touch Of Powder leverer det friske, 'dine-negle-men-bedre' look, der matcher alt. For en uigennemsigtig, cremet beige finish er Simplicity indbegrebet af stilfuld og sofistikeret nøgen.

Arbejd eller leg, hjemme eller ude, hold din forårsmani glat, skinnende og langtidsholdbar ved at parre din lak med en af ​​vores iltede base- og topcoats .