Nailberry ved London Fashion Week AW23

Nailberry at London Fashion Week AW23

Der er ingen til at slå summen af ​​London Fashion Week - menneskerne, tøjet, udseendet, travlheden. Vi var begejstrede for at vende tilbage backstage i år med den London-baserede albanske designer, Nensi Dojaka og hendes Lead Nail Artist (og store Nailberry-fan!), Ama Quashie.

Efter Vogues rapport om, at Nensis modeuge-show i september var deres mest sete i hele SS23-sæsonen, er hun nu et fast inventar på Fashion Week med sin umiskendelige, signatur-silhuet.

Nailberry-teammedlem Gresa, som var vært på North Londons historiske Alva Coachworks, opsugede den rolige, fokuserede stemning backstage, da det ønskede look blev demonstreret, og kunstnernes udsøgte arbejde begyndte...

Neglene

Hvad enten de debuterede underspillet, hverdagstøj eller fortryllende røde løber-ensembler, skabte Ama en lummer, sofistikeret mørk ombré-negl til hvert af Nensis looks. Denne manicure, der er enkel og alligevel super-chic, matchede perfekt det lange, slanke hår, den friske, bare teint og de bløde, røgfyldte øjne på hver eneste af de 38 modeller.

Vores ombré LFW look

  1. Negle, neglebånd og omgivende hud blev først primet og perfektioneret med vores dybt nærende Little Treasure Cuticle Oil .
  2. Vores tofasede neglefarvefjerner Rengør derefter hver enkelt negleseng.
  3. For at skabe ombré-effekten blev Black Berry , vores dybe, uigennemsigtige sorte, fejet på den nederste negl med en flad børste.
  4. En rig, højglans finish blev låst fast ved hjælp af et sidste lag Fast Dry Gloss .
  5. For at sikre, at manicure var helt tørt og catwalk-klar, blev Dry & Dash droppet på hver negl.

Klar til at genskabe Amas sorte ombré-mani? Tag os i dit udseende på Instagram på @nailberry_ ved hjælp af #colouryournailshealthy