Historien om vores duftende samling

Our Scented Collection story

Denne efterår/vinter-sæson tager vi din Nailberry manicure til legende nye højder! Vi ved, hvilken glæde et væld af rige, nye og energigivende farver bringer - nu er det så meget desto mere opløftende, med vores tilføjelse af fantastiske duftinfusioner…

Afsløring af vores Scented Collection . Tre livlige nuancer for at genoplive din stil og frigive delikate aromaer, som vi alle kender og elsker, når de tørrer. Kreativ og lokkende - denne unikke trio inviterer dig til at gøre din sæsonbestemte manicure endnu mere lystig, både dag og nat.

“I år ville jeg lave noget meget anderledes og sjovt og vidste, at duftlakker ville være ideelt. Jeg elsker, hvordan de frister os alle til at blive legesyge med
vores stil, prøve noget nyt og gøre det endnu mere glædeligt at farve vores negle sunde!"
Sonia Hully, vores grundlægger

Ubesværet at anvende, ubesværet at fjerne. Disse begrænsede udgaver er alt, hvad vores sæsonbestemte stil søger; gør det nemt og behageligt at skifte mellem nuancer, så de passer til alle lejligheder eller stemninger.

Som med alle vores formler, har vi udvalgt dufte af højeste kvalitet, der egner sig til brug i neglelak. Hver aroma holder, selv parret med en af vores top coats. De er den perfekte, karakterfulde tilføjelse til din nye sæsons neglefarvegarderobe og er selvfølgelig simpelthen ideelle til gave.

 

Tre specielle nuancer, tre eksklusive dufte

 

Kaffe

“Brun neglefarve er stor, og mange af vores kunder har bedt om en mellemtonet lak. Tilføjelsen af en frisk, varm kaffebønnearoma gør dette ekstra ønskeligt."
Sonia

Glat, blød og rig. Vores varme, uigennemsigtige brune oser af ren sofistikering. Dens smukt afbalancerede nuance smigrer alle hudtoner og neglelængder, mens dens lækre, beroligende aroma løfter sanserne. Stol på os - du vil elske denne luksuriøse nude dag og nat.

 

Mynte

"Uanset hvad du har på, ser denne farve godt ud! Den er frisk og anderledes end vores andre grønne nuancer, og alle elskede denne under vores testfase."
Sonia

Vores friske salviegrønne med sin bløde pebermynteduft leverer på alle niveauer. Denne cremede uigennemsigtige, smarte og meget bærbare ser godt ud på enhver og tilføjer et markant spin på din stil, uanset om du er på kontoret, klæder dig til lejligheder eller blot forbedrer et hverdagsensemble.

 

Jordbær

"Uanset om du er iført jeans, marineblå skræddersyet sæt til kontoret eller en vinter jumpsuit, er denne lyse pink-rød den perfekte pop-accent til at løfte dit
look."
Sonia

Vores frugtagtige pop-pink er den ultimative sæsonbetonede energigiver. Et forfriskende alternativ til rødt, som leverer en slående, stilforstærkende kontrast parret med mørkere efterår-vintertøj, mens dens universelt elskede jordbærduft øjeblikkeligt løfter dit humør.

For at højne slid, glans og livlighed skal du altid parre din lakering med en af vores iltede base- og topcoatings. Start med et tyndt lag Strengthen & Breathe , påfør to tynde lag af din valgte Scented Collection-nuance, og forsegl derefter en perfekt, fyldig og gel-lignende skinnende finish med UV Gloss Top Coat .

Udforsk vores limited-edition Scented Collection nuancer og køb dem her .