MEST STILLEDE NEGLESPØRGSMÅL & SVAR

Most-asked nail questions, answered

Fra hvilke behandlinger der er bedst rettet mod kamme, spaltning eller svaghed til at tackle tørre neglebånd, skader efter akryl og mestring af den perfekte gør-det-selv-manicure, besvarer vi de ni bedste neglespørgsmål, du har stillet via vores sociale, webchat- og kundeservicekanalerr.

 

1. Hvordan genopretter jeg mine negle efter akryl eller geler?

For negle, der føles tynde efter fjernelse af akryl- eller gelnegle, anbefaler vi igen, at du holder dine negle korte, mens du følger en negleforstærkende behandlingsplan. Vi anbefaler, at du følger enten Acai Nail Elixir eller The Cure -  se næste Q&A for svar på, hvilken neglebehandling der passer bedst til dine bekymringer. Sørg for, at du holder dig til behandlingen - det kan tage et par uger, men udholdenhed er nøglen til reparation af skader.

Som med vores neglefarver er alle vores base coat-behandlinger iltede, fugtgennemtrængelige og 12-free - de ultimative negle-elskende formler. De er fri for kemiske stoffer som ftalater (inklusive DBP), toluen, formaldehyd, formaldehydharpiks og kamfer. Det er også bevist, at de tillader ilt og vanddamp at strømme gennem basecoat-lagene, hvilket sikrer, at negle kan vokse, som de ville naturligt under behandlingen; vi hjælper med at genoprette stærke, sunde negle.

 

2. Hvad er forskellen mellem dine neglebehandlinger?

Til meget svage, skrøbelige eller beskadigede negle anbefaler vi The Cure - vores mest intensive målrettede neglebehandling. Dens prisvindende formel er designet til at reducere og genoprette synligt hårdere, bedre konditionerede negle.

Acai Nail Elixir er fantastisk til tørre negle, der er tilbøjelige til at gå i stykker, flager eller riller .  Denne 5-i-1, tværfunktionelle behandling hjælper med at fugte og styrke, samtidig med at den giver en gennemsigtig, nudetonet base coat, der skjuler udseendet af kamme.

Hvis neglene begynder at virke svage , eeller du blot ønsker at holde styr på sund neglevedligeholdelse og forebyggelse af brud , så er Strengthen & Breathe base coat og negleforstærker noget for dig. Den har også en subtil råhvid farvetone, som gør den til en fantastisk nuance, som kan bæres alen

 

3. Hvordan forhindrer jeg mine negle i at flække?

Hvis neglene er meget beskadigede eller flækker, er det vigtigt at holde dem i en kort, håndterbar længde. Dette behøver kun at være midlertidigt, men vil fremskynde restitutionstiden.

Klip, i stedet for at file negle korte, sørg for, at kanterne er forsigtigt filet, så de ikke fanger, og følg derefter en neglebehandlingsplan med The Cure; påfør et lag hver 2.-3. dag. Efter en uge fjernes med Clean acetonefri lakfjerner og gentag processen, indtil neglens tilstand vender tilbage.

Til sidst masseres Little Treasure nærende neglebåndsolie ind i neglebånd hver aften. At holde neglebåndene fugtede er en af de bedste ting, du kan gøre for at bevare sunde negle.

 

4. Hvordan behandler eller dækker jeg neglekanter?

Acai Nail Elixir  er en fantastisk primer, ligesom at den er en strålende base coat og behandling. De lette mineraler og subtile farvepigmenter i denne prisvindende formel hjælper med at udfylde kanter og skjule ufuldkommenheder. Når den er tør, læg den på din valgte neglefarve for en glattere og mere jævn finish.

Hvis du er bekymret for kamme, så tal med en læge. Kanter kan simpelthen være resultatet af et bank eller et brag, men kan også indikere en mangel eller hormon-
/medicinændring

 

5. Hvad kan jeg gøre ved tørre neglebånd?

Påføring af Little Treasure nærende neglebåndsolie  hver aften vil virkelig ændre neglenes tilstand samt neglebåndets blødhed og komfort. Den udnytter dybt fugtende søde mandel- og ricinusfrøolier samt antioxidant e-vitamin, aktive stoffer kendt for at målrette tørhed, afskalning eller revner hurtigt, for at genoprette en mærkbart sundere tilstand.

Husk, at konsistens er nøglen – især i starten af behandlingen. Du kan også opleve, at det fremskynder resultaterne at have en flaske i tasken eller på dit skrivebord, så du
kan påføre igen i løbet af dagen.

 

6. Hvordan kan jeg stoppe misfarvning af neglene?

Selvom vi altid anbefaler at bruge en base coat under neglefarven, for de bedste resultater, er det endnu mere nødvendigt, hvis du har dybe eller mørke pigmenterede farver på. Selvom enhver farvning er midlertidig, kan den forebygges med en god base coat

 

7. Hvordan kan jeg booste neglevæksten?

At optimere en stærk, sund vækst kræver normalt en tostrenget tilgang. Udefra vil regelmæssig brug af en neglebehandling, der er beriget med aminosyrer - såsom Acai Nail Elixir - hjælpe med at forbedre neglenes tilstand og stimulere væksten. Indefra skal du sikre dig, at du spiser en sund, varieret kost rig på protein, omega-fedtsyrer, jern, zink og vitamin B7. Linser, hørfrø, chiafrø, grønne grøntsager, fuldkorn og avocado er alle gode kilder

 

8. Hvad betyder 12-fri, og hvordan vil det gavne mine negle?

12-free betyder, at vi bevidst udelukker følgende ingredienser fra vores formler: kamfer, formaldehyd, formaldehydharpiks, toluen, xylen, dibutylphthalat, ethyltosylamid, triphenylphosphat, alkohol, parabener, animalske derivater og gluten.

Nogle er forbudt ved lov, andre er stadig på almindelig neglelakker. Vi udelukker dem dog på grund af bekymringer om neglesundhed og velvære samt et ønske om at have
et inkluderende, premium laksortiment.

 

9. Hvad betyder iltet og fugtgennemtrængeligt, og hvordan vil det gavne mine negle?

Den avancerede iltteknologi, vi udnytter, skaber en ikke-okklusiv film, der tillader mere ilt og fugtdamp at passere igennem, hvilket bedre respekterer neglens naturlige fysiologi og tillader den atvokse, som den ville naturligt.

Omfanget af iltpermeabilitet er videnskabeligt målt i et diffusionskammer over 24 timer med vores unikke L'Oxygéné-
formel, der viser 38% højere iltgennemtrængelighed end almindelig neglelak. L'Oxygénés fugt- eller vandpermeabilitet måles også videnskabeligt i forhold til andre
almindelige neglelakmærker. Af de testede blev vores formels vanddamppermeabilitet observeret at være den højeste.