London Fashion Week AW16

London Fashion Week AW16

Hej! Jeg er Anna, grundlæggeren af ​​Le Fashion Fetish-bloggen. Se dette sted for de mest opdaterede trendrapporter, seje London-begivenheder og konkurrencer med Nailberry. Det var kun et par uger siden, vi dykkede vores nyplejede klør ind i London Fashion Week. Stemningen i London under modeugen er altid så magisk, at gaderne myldrer med fotografer, berømtheder, bloggere og presse. Du kan virkelig mærke den atmosfæriske summen, når du går ned ad Brewer Street, Soho. Nailberry havde fornøjelsen af ​​at støtte Emilia Wickstead, hvis show startede modeugen med hendes utroligt romantiske retroserie, sprængfyldt med pynt, tunge stoffer og dramatiske bølgende kjoler, som omfattede London i 1930'erne.

I år brugte Nailberry en aldrig før set nuance kaldet ' Touch of Powder ' til at male 30 modellers negle forud for showet med hjælp fra det dejlige PRIV-team fra den spændende skønheds- og wellness-app. Et ' Touch of Powder ' er en blød støvet pink og 'er definitionen af ​​ultimativ sofistikering' ifølge Sonia Hully, CEO og grundlægger af Nailberry . Farven blev derefter låst fast med Nailberrys Fast Dry Gloss Top Coat .

Shop et " strejf af pulver " negleforsvinder her!

Efter showet sluttede, stoppede vi ikke der, for hvad er Fashion Week uden en fest eller to? Det er rigtigt, Nailberry gik helt ud i år og hjalp med at pleje London til perfektion. Den eksklusive afterparty i Soho på The Century Club, begivenheden hed The Grooming Room . En privat medlemsklub for Fashion Week VIP's til at nippe til champagne og dykke ned i en verden af ​​skønhed, negle, hudpleje og hår: altså et pigeparadis .

Fra Grooming Room dykkede vi direkte ind i ERDEM-showet, som var det andet show, Nailberry støttede denne sæson, åh ja. 39 smukke modeller fik deres negle malet af vores LeSalon-team (klik her for at downloade appen!) med vores Le temps des Cerises , en dyb rød, som er min yndlingsfarve!. Efter at have fejret sit 10- års jubilæum sidste sommer, leverede Erdem sin hidtil mest gennemførte og eftertragtede kollektion. Erdems kollektion var inspireret af 1940'ernes silhuetter. Skræddersyet var blidt, flatterende og broderet - alt hvad jeg leder efter i et outfit egentlig

London Fashion Week efterlod os på højkant, vi kom, vi så, vi erobrede - Vi sidder og klør i vores sæder efter næste sæsons strøm af trends!