The Macaron Collection | Ny til forår-sommer

The Macaron Collection | New for spring-summer

Efterhånden som solen bliver lysere, kviksølvet står op og naturen bryder ud i liv og farver rundt omkring os, er forår-sommer virkelig den mest åndsløftende af årstider. Så hvilken bedre måde at fejre dens ankomst end med en frisk, sjov opgradering af din manicure? Og vi har kun nuancerne i tankerne...

Sig hej til vores begrænsede udgave af Macaron Collection. Tre bløde, lyse og billedskønne pupper i pastelfarve inspireret af disse meget elskede mini-desserter.

"Puddings er min guilty pleasure, og for mig er der intet, der slår den søde pop af friske macarons fra mit yndlings franske konditori. Lyst, sjovt og øjeblikkeligt stemningsfremmende, der er ikke en mere perfekt sæson end foråret til at kanalisere disse drømmende, lækre desserter i vores stil. Gør dig klar til at længes efter at forkæle dem alle!"
Sonia Hully, Nailberry grundlægger

Rigt pigmenteret med en cremet, fuld farve payoff, hver blank nuance smigrer enhver hudtone og inspirerer din indre legende streak. Bær dem dag eller nat; skab fuld effekt enkeltfarve, sjove nail art accenter eller en sød tonal mani ved at bruge alle tre.

Vores Macaron Collection er virkelig en sand fryd for øjet. Plus, med forsikringen om dens 12-fri, iltholdige formel, er vi sikre på, at du vil elske at farve dine negle sunde mere end nogensinde!

Ren konfekt perfektion

Simpelthen The Zest

Alsidig til alle, selvom den især er fantastisk på solbrun eller mørk hud, vores cremede pastelcitron tilføjer øjeblikkelig jubel til dit look. Style med hverdagens casuals eller din yndlingssolkjole, og forbered dig på, at komplimenterne strømmer ind.

Pistacie-Åh!

Dem, der er klar til at have lidt sjov med deres sæsonbestemte stil, vil finde præcis, hvad de leder efter med vores lyse pistacielak. Levende, alsidig og særligt flatterende på blege hudtoner, det er en lak, du vil elske at have på dag og nat.

Mit hjertes fersken

Sød, sprød og øjeblikkeligt oplivende, vores pop-pastel fersken er klar til at blive din gå-til forår-sommer neutral. Chic på hver neglængde, det er en ren fornøjelse på spidser og tæer - garanteret at booste dit humør og din stil.

Udforsk Macaron Collection i begrænset oplag her .