Temperley

Temperley
Nailberry satte sig ned med den smukke Alice Temperley for at snakke om alt, hvad der havde med sommer og mode at gøre. Lad os se, hvad en af ​​modeens mest ikoniske figurer har på denne sæson.


Nailberry: Din sommerkollektion 2017 er netop lanceret. Det ser fantastisk ud. Du siger, at det udforsker dine piges ønske om eskapisme, hvor er dit foretrukne sted at flygte?
Alice:
En af mine yndlingsdestinationer er Mexico ved Stillehavskysten, kun et par timers flyvning fra LA. Det er her, nær en by kaldet Sayulita, hvor jeg fik meget af min inspiration til vores seneste sommerkollektion. Jeg elsker klimaet, menneskerne, musikken, kystlinjen og margaritaerne.

Nailberry: Som et stolt London-brand, hvad tror du, der gør London-piger unikke i deres tilgang til mode og farver?
Alice: London-piger er unikke, de har en evne til at blande tingene og få alt til at se tilbagelænet og afslappet ud, uanset om det er en silke chiffon kjole med converse eller en pailletter jumpsuit med flade. Der er en antydning af rock and roll... der virker.

Nailberry: Hos Nailberry elsker vi alt, hvad farve angår, og med foråret endelig her, hvilken SS-farve skal vi have på?
Alice:
Denne sommer handler om dristige farver, lyse pailletter og fantastiske prints. Jeg vil anbefale Cherry Cherie.

Nailberry: Ser frem nu Efterår/vinter 17/18 Fashion Week er endelig forbi, hvad er de nøgledele, vi skal bruge for at sætte gang i vores efterårsgarderobe?
Alice: Vores nye efterårskollektion hylder Somerset og The Shire og kaldes skovmanden. Nøgledele fra kollektionen ville være Blueberry-skrædderhistorien, som inkluderer en jumpsuit og culottes og Cypre Pointelle-historien til det perfekte trans-sæsonbestemte strik.

Nailberry: Hvad er din Notting Hill-skjulte perle, som en lokal Notting Hill-lokal?
Alice:
Jeg elsker at lede efter skatte og vintage stykker på Golborne Road. Især fra Jerome på Les Couilles Du Chien.

Nailberry: Hvis du kunne vælge én Nailberry-farve til at have på dine negle for evigt og altid, hvad ville det være?
Alice:
Jeg bærer mange knaldrøde – de er både underspillede og glamourøse på samme tid. Min favorit ville nok være Strawberry Jam.Nogle af Alices yndlingslooks fra Temperley Summer CollectionKøb Alices mest elskede Nailberry nuancer