Sommerens top-trending pedicure lakker

Summer’s top-trending pedicure polishes

Sandalsæsonen er i fuld gang, og hvis du er gået med de mange tusinde, der scroller gennem 'bedste pedicure-farve'-søgninger efter inspiration, er du kommet til det rigtige sted. Lyse nuancer er selvfølgelig en sommer pedi grundpille. I år elsker vi dog også lidt nyt... og det er du også. Dette er vores fem favoritter til pedicure polish sammen med eksperttips, der garanterer din længst holdbare, mest blanke finish.


Pastel perfektion

"Pastellfarver er den nyeste trend, med lysegrønne, koraller og gule farver alle efterspurgte."
Sonia Hully, Nailberry-stifter

Pistacie-Åh!

Stemningen lige nu er legende; udtrykker din kreative side gennem iøjnefaldende, mindre konventionelle farver. Pistacie-Åh! passer perfekt til trusse. Denne friske, sjove og energigivende pastelgrønne dukker virkelig op fra flip-flops eller peep-toe pumps, plus den virker dag til nat, hvilket gør den til et ubesværet stilvalg, når du går fra strand til bar.

Peony Blush

Tropiske koraller er virkelig en oh-så sæsonmæssigt passende tone, og vores lyse pastelfarvede Peony Blush er et andet top pedi valg. Udpræget levende og alligevel chik nok til særlige lejligheder, vi elsker, hvordan det lysner vores humør såvel som ethvert ensemble, vi parrer det med.

Simpelthen The Zest

Vores optimistiske pastel-citrongul er den slags lyse, ikke-gå-gå-farve, der bare er perfekt til sommerpedicure. Den er frisk, sød og fungerer sammen med et væld af sommerstilvalg (aftensolkjole, strandtøj, fritidsaktiviteter i dagtimerne), plus den ser fantastisk ud mod solkysset hud.


Pop pinks

"Med tæer går alt! Selvom levende pink og koraller altid er bestsellere."
Sonia Hully, Nailberry-stifter

Tyggegummi

Elsker du en punchy pink på en solfyldt dag? Det gør vi også. Vores lækre søde rosenrøde koraller, Bubble Gum , er en flerårig sommerlakfavorit. Lyse og sjove, men stadig neutrale nok til dagtimerne, vi elsker den optimistiske kant, som dette tilføjer til ethvert look.


Metallics

"Efter måneder med at være tildækket, er vi ofte meget ivrige efter at lade vores tæer stå frem om sommeren. Fed er helt sikkert bedre!"
Sonia Hully, Nailberry-stifter

Gyldne time

Skimrende kromfarver er store denne sommer til både manicure og pedicure; der er noget ret magisk over, hvordan de skinner endnu stærkere, når de bæres i denne sæson. Du finder ikke en mere vidunderfyldt, solskinsfyldt skygge end Golden Hour . Alsidigt og levende, vores varme guld smigrer alle hudtoner og er et fantastisk valg til dag- eller aftenbrug.


Perfekt pedi forberedelse

Efter at have været gemt væk i sokker, strømpebukser og støvler i løbet af efteråret og vinteren, er der ikke noget mere tilfredsstillende end udseendet og følelsen af ​​bløde, glatte fødder og pænt formede negle. Her er vores essentielle pedicure-rutine derhjemme.

"Den mest populære pedicure-form er flad langs toppen med forsigtigt filede kanter på hver side, der følger tåformen. Hold også tånegle korte (men ikke for korte) for at undgå risikoen for negletraumer fra længere længder, der rammer indersiden af ​​skoen. ."
Sonia Hully, Nailberry-stifter

  1. Glat | Klar ru, tør hud med en fin fodfil. Følg op med en sukker- eller saltscrub for ekstra eksfoliering.
  2. Blødgøre | Skyl fødderne, dup dem tørre og massér ind i en fyldig fugtighedscreme.
  3. Form | Fil og polér tånegle let, og brug derefter Clean neglefarvefjerner til at fjerne dvælende fugtighedscreme eller spåner på neglene.
  4. Forberedelse | Påfør et lag Strengthen & Breathe Base Coat og lad det tørre i 2-3 minutter.
  5. polsk | Påfør to tynde lag af din valgte L'Oxygéné -farve, og lad hvert lag tørre helt, før det næste påføres.
  6. Sæt | Lås glans, farvestyrke og ultra-langvarig slid på med et afsluttende lag af UV-glans , vores lampefri, salon-gel-effekt top coat.