Sådan får du dine negle til at vokse hurtigere

Har du nogensinde opgivet at påføre neglelak, bare fordi du troede, at dine negle ikke var lange nok til at være smukke? Nå, vi viser dig, at du tager fejl, og at der er nogle måder, der er angivet nedenfor, for at få neglene til at vokse hurtigere.

Dine negle vokser typisk en tomme om måneden, men det kan være mindre eller mere afhængigt af hormoner, årstider (mere skrøbelige om vinteren). Væksten kan dog ændres afhængigt af din livsstil.

  • Spis sundt og drik en masse vand hver dag: Udbyt proteinrig mad samt bønner, fisk, nødder, soja, E-vitamin, fiskeolie... Du vil blive overrasket over, hvordan din måde at spise og forblive hydreret på påvirker væksten af dine negle (og dit hår!)
  • Klip dine negle regelmæssigt (vi anbefaler dig at gøre det hver 2. uge, men det kan være mere, hvis dine negle har tendens til at vokse hurtigt.
  • Minimer brugen af ​​kemiske produkter såsom at lave for mange Shellac manis/pedis, da UV-lyset kan være en smule skadeligt for neglene, hvis det bruges for ofte.
  • Hold en regelmæssig neglepleje, da det kan fremme væksten og reducere brud. Hold for eksempel dine negle rene. Fugt dine hænder (især om vinteren) og neglebånd, undgå at bide din negle. Har du prøvet vores nærende neglebåndsolie ? En rigtig godbid til dine negle!

Hvad er dit nytårsforsæt for at få sundere negle?