Yndlingsnuancer til at style overgangen mellem vinter og forår

Favourite shades to style out the winter-spring transition

Efter vores ydmyge mening er det aldrig for tidligt at komme i forårsstemning! Ja, vi elsker vinterens dybe, fløjlsbløde, lækre nuancer, men der er intet som forårets lyse, lyse pasteller eller blomsternuancer til at løfte moralen. Og selvom vi måske skal vente et par uger for virkelig at omfavne det varmere vejr, vil dette udvalg af nøgne, pastelfarvede og livlige nuancer kurere enhver dvælende sæsonbestemt blues. Det er tid til at møde de ti åndbare, veganske, prisvindende polermidler, vi har valgt for at styre vores stil gennem overgangen vinter-forår.

Lys op

Springtime er skabt til subtile pastel- og blomsternuancer, men blege, sofistikerede neutrale farver er perfekte til tidlige overgangsdage. Hvad mere er, så forstærker sådanne underspillede lakker alvorligt din naturlige neglefarve for et friskt, strålende sundt look. Vores første valg er Almond , en delikat beige, næsten hvid polering - elegant, lav vedligeholdelse og især flatterende, når den kombineres med dag- eller arbejdstøj. Foretrækker du en farvestråle? Så vælg mere afdæmpede nude toner som Simplicity , vores mere cremet beige eller Au Naturel , vores sublime halvgennemsigtige polering, som smukt balancerer beige og blush toner. Måske overraskende fortsætter grå med at være en trend-tone, når foråret nærmer sig. For et twist på konventionelle kølige nuancer, prøv vores grå-nøgen, Mindful Grey , for en rolig, men langt fra kedelig, sofistikeret neutral negl.

Naturen ved bedst

Når vi begynder at finpudse vores stil frem mod foråret, er der intet som at kanalisere nyt liv i blomst. Blød, let og cremet, Lait Fraise er en sød bleg pastelrosa, der bringer glæde til selv de mest overskyede vinter-forår overgange. Elskere af periwinkle eller pastel lilla nuancer vil elske Serendipity . En dæmpet lilla med en blød, skinnende finish, denne polering giver et forfriskende twist på mere konventionelle forårsneutraler, og tilføjer en øjeblikkeligt lysende finish til dagtøj, når det regner eller solskin. Endelig nyder grøn sin helt egen genoplivning lige nu... og med sine lette, cremede og jordagtige kakitoner giver Love You Very Matcha et perfekt energigivende løft til dit look.

Brights lokker

Mens mere subtile nuancer er en basis i overgangssæsonen, er dristige, lyse og neonfarver en øjeblikkelig stemningsløfter, ideel efter en kedelig og trist vinter. Så hvorfor ikke bære dem nu?! Selvom du normalt viger tilbage fra blues, tror vi, at du vil blive overrasket over, hvor meget de punchy, elektriske toner af Maliblue virkelig opmuntrer dig. Hvad mere er, er det en frisk, sjov farve til aftentøj. Alternativt kan du kanalisere hele forårsånden med vores livlige orange, spontane eller ultra-lyse lyserøde Sacred Lotus - perfekte neonlak til at puste nyt liv i din post-vinter-stil.


De unikke kvaliteter af vores iltede, fugtgennemtrængelige og 12-frie neglelakker betyder, at du kan skifte mellem nuancer til dit hjertes lyst under sæsonens overgang. Bare glem ikke at forsegle deres sublime farve, skinne og holdbarhed med en vores åndbare base og top coats . Start med et stryg af Strengthen & Breathe Base Coat & Nail Strengthener , og afslut derefter med et lag Fast Dry Gloss . Ren manicure perfektion!